Motiune pentru DEMITEREA lui Oprea: „Sfidare, aroganta, abuz si dispret”

actualitate

Opozitia a depus, marti, la Senat motiunea simpla indreptata impotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Documentul, intitulat „Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganta, abuz si dispret in desfasurarea functiei publice”, este semnat de 49 de senatori liberali si neafiliati.

„In numele grupului PNL si a catorva senatori neafiliati, doresc sa va inmanez in mod oficial motiunea simpla cu denumirea ‘Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganta, abuz si dispret in desfasurarea functiei publice’. (…) Adaug faptul ca acest gest politic al grupului parlamentar al PNL este facut astazi ca urmare a atentiei deosebite pe care opinia publica o are fata de abuzuri grosolane, in forma continuata, pe care acest inalt demnitar al statului roman le face in ultima vreme si, ati vazut,¬†culminand cu decesul unui politist aflat in coloana sa oficiala, in opinia noastra, intr-un mod ilegal”, a anuntat viceliderul grupului senatorial al PNL, Octavian Motoc, in debutul sedintei plenului Senatului.

Potrivit presedintelui de sedinta, vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, data la care va fi dezbatuta si supusa votului senatorilor va fi stabilita de catre presedintele Camerei superioare, Calin Popescu-Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: