„Motiunea PSD depaseste chiar si limitele cele mai de jos ale bunului simt”. Dan Barna, despre obraznicia PSD

politica

Presedintele USR, Dan Barna, critica textul motiunii de cenzura depuse joi de Partidul Social Democrat si reitereaza ca parlamentarii Uniunii nu vor vota „pentru nimic care sa inlesneasca intoarcerea PSD la putere”.

„Am spus deja ca nu vom vota pentru nimic care sa inlesneasca intoarcerea PSD la putere. Pentru dezastrul din cei trei ani de guvernare Dragnea nota de plata nu a fost inca achitata. Nu pot insa sa nu remarc faptul ca textul motiunii de cenzura depusa de PSD depaseste chiar si limitele cele mai de jos ale bunului simt. Disperat sa isi apere baronii locali partidul cu doi fosti presedinti trimisi la inchisoare nu se jeneaza sa foloseasca astazi termeni ca ‘demnitate’ si ‘integritate’ in functia publica. De asemenea, partidul care voia sa scoata Romania din Europa avertizeaza azi ca drumul tarii nu este spre est. Intr-adevar nu este, dar ei sunt ultimii oameni care pot pretinde ca sunt interesati in mod onest de o Romanie occidentala si prospera”, a scris Dan Barna, joi, pe Facebook.

Guvernul Orban trebuie demis de urgenta atat pentru ca schimbarea sistemului electoral in prag de alegeri incalca standardele europene, cat si pentru ca adoptarea acestor modificari s-a facut in mod unilateral, fara consultare si dezbatere, prin angajarea raspunderii de catre partidul aflat la putere, se arata in textul motiunii de cenzura intitulate „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democratiei romanesti”, depusa joi la Parlament.

Motiunea de cenzura va fi prezentata in plenul Parlamentului luni, de la ora 14,00. Data dezbaterii si votului urmeaza sa fie stabilita intr-o noua sedinta a Birourilor permanente reunite.

Mai mult despre: ,

Comentarii: