Motive concrete ce te vor face sa nu mai pariezi pe sporturi

life

Sportul este una dintre cele mai populare ocupatii de pe tot globul pamantesc. Indiferent de varsta, sex sau nationalitate, sportul este numitorul comun care elimina orice diferenta sociala si ne aduce indoiala impreuna de fiecare data. Si pentru ca acoperirea pe care o are este la nivel planetar, este evident ca sportul nu are cum sa lipseasca din oferta cazinourilor. Dimpotriva, el este prezent in toate formele cunoscute, oferind multiple posibilitati de pariere.

Subiectul urmator se va axa in special pe multitudinea de oferte sportive si pe modul in care acestea sunt agreate de pariori. Citeste deci cu atentie, trece randurile de mai jos prin filtrul tau personal si ia cea mai buna decizie care se impune.

1.Pariezi pe orice

Daca vreau sa fac bani urgent, probabil ca o idee buna ar fi sa incerci sa pui pariuri sportive pe echipele pe care le cunosti de ceva vreme sau, chiar sa aplici strategii care iti pot creste sansele de castig. Reusita nu este 100% garantata si, jucatorul trebuie sa constientizeze acest lucru.

Evenimentul de pe bilet se alege insa in acest caz dupa cota, pentru ca nevoia de castig este una mare, asa ca si cota va fi una pe masura. Te uiti deci cu siguranta dupa cea mai mare cota, indiferent de sportul care o ofera si te grabesti sa o pui pe biletul de joc. Te avanti in multitudinea de oferta sportiva si alegi la intamplare atat sportul cat si cota care ti se pare cea mai potrivita pentru tine. Apoi astepti cuminte ca evenimentul pariat sa se termine si sa vezi daca ai castigat sau nu.

Asa cum sigur stii, in cea mai mare parte a timpului pierzi, chiar daca este vorba despre un singur eveniment pe biletul de pariuri sportive. Explicatia este ca esti prea sigur pe tine si consideri pariul depus ca fiind inca din start castigator. Practic, pariezi pe orice in fiecare zi, in functie de sentimentul pe care il ai. Iti „face cu ochiul” un eveniment din baschet, nu eziti sa il pui pe bilet. Vezi o cota buna la handbal, se intampla exact acelasi lucru.

Cat despre fotbal, ce sa mai vorbim! Sunt o multime de ligi si campionate tari, asa ca nu trebuie decat sa frunzaresti putin oferta si sa alegi o partida. Urmeaza inevitabil sa o pui pe biletul de joc si sa astepti materializarea evenimentului. Inceteaza sa mai faci acest lucru exact acum! Este falimentar pentru tine si daca arunci o privire asupra banilor cheltuiti o sa vezi ca este purul adevar. Un parior care pariaza pe orice este din start perdant, asa ca schimba-ti strategia de pariere si devin-o un parior de succes.

2.Te bazezi pe noroc sau speranta

Si pariurile sportive fac parte din aceeasi oferta de jocuri de noroc a unei case de pariuri, deci si aici tot norocul decide un bilet castigator. Dar pentru ca el sa nu aiba chiar ultimul cuvant de spus, este bine sa nu te bazezi intotdeauna numai pe el.

Este adevarat ca iti este mult mai usor sa alegi la intamplare si sa invoci hazardul, dar in acest caz sansele tale de castig chiar sunt minime. Daca chiar esti un norocos patologic, atunci biletul va iesi, dar nu poti sa mergi pe aceasta idee la nesfarsit.

Poate ca tine o data sau de 2 ori, dar pe termen lung pariurile sportive puse doar la noroc sunt solutia perfecta pentru ruinarea oricarui buget de joc. Norocul si speranta sunt 2 cuvinte care nu au ce sa caute in vocabularul unui parior cerebral, deci uita-le cat mai repede!

Orienteaza-te in schimb asupra sportului pe care il cunosti si despre care stii ca in general nu aduce surprize. Si nu uita sa te informezi cu atentie inainte de fiecare eveniment din sportul preferat pe care alegi sa pariezi.

Chiar daca cunosti bine un sport, acest lucru nu inseamna ca nu esti supus erorii. Poti cadea simplu in capcana in care crezi ca stii totul despre un eveniment si sa faci greseala sa nu te informezi ca de fiecare data.

S-a intamplat ceva in ultimul moment, o accidentare la care nimeni nu se gandea sau pur si simplu partida nu este considerata importanta de catre antrenor. Urmarea este ca acesta alege sa nu foloseasca echipa de baza, asa ca pronosticul tau nu mai sta in picioare.

Acum vei vedea daca norocul face casa buna cu speranta, caz in care biletul tau se va dovedi a fi unul bifat ca si castigator. Cum insa realitatea este cruda, vei constata ca nici speranta si nici hazardul nu te-au ajutat, biletul tau fiind unul necastigator.

3.Refuzi sa folosesti un buget

Un jucator care practica un joc responsabil se va axa pe 3 directii mari de pariere. Prima este selectarea sportului preferat pe care il cunoaste cel mai bine si a doua este informarea constanta despre tot ceea ce tine de un eveniment pariat.

A treia si nu cea din urma va fi constituirea unui buget de joc care sa ii permita sa joace pe sportul preferat. Constituirea unui asemenea buget este apanajul pariorilor sportivi profesionisti despre care ai citit cu siguranta.

Sumele mari pe care acestia le castiga se bazeaza intotdeauna nu pe sansa si speranta cat mai ales pe stabilirea unui buget de pariere. Dar numai stabilirea acestuia nu este calea cea mai sigura catre obtinerea de castig, este necesara si o manageriere corecta a acestuia.

Si cand acest termen apare in peisajul unui parior sportiv, inseamna ca bugetul este defalcat pe zile/saptamani/luni de pariere. In acest fel se creeaza o evidenta clara banilor cheltuiti dar in acelasi timp se observa si plusurile obtinute.

A refuza sa folosesti un buget de joc si sa pariezi ce sume vrei, cand vrei, este cea mai proasta decizie pe care un parior sportiv o poate lua. Renunta la acest obicei, joaca cerebral si construieste cat mai repede un buget de joc care sa te ajute sa devii un jucator de succes.

Concluzie

Ai de unde alege din oferta sportiva a unui cazino dar in acelasi timp multitudinea de variante de pariere care te asteapta aici poate sa te bulverseze. Alegi la intamplare, pariezi la intamplare si in mod cert vei pierde banii pariati.

Daca te regasesti in aceasta situatie, reconsidera urgent pariurile sportive. Poate este cazul sa renunti la ele, atata timp cat iti aduc numai insatisfactii. Este clar ca acest pas nu iti va mai aduce doza de adrenalina stiuta dar in mod sigur portofelul tau iti va multumi!

Comentarii: