Motocultor sau motosapa de la Bricolaj Market – in ce investiti mai bine? (P)

news

Remarcam in ultima vreme preferinta pentru automatizare. Nu degeaba este remarcata investitia in utilaje spre exemplu. Cei care inca isi castiga existenta lucrand pamantul sau fac asta din propria placere, pentru a-si asigura produsele de consum propriu au in vedere utilajele si echipamentele specifice. Acestea inlocuiesc efortul uman si au precizie si rapiditate. Ce-i drept inseamna si o investitie mai mare pentru inceput, insa pe termen lung merita.

Ce alegem intre un motocultor si o motosapa? Tendinta este de a merge pe varianta unui echipament mai mare si mai performant. Cheia randamentului este insa data de adaptare. Cu alte cuvinte, atat un motocultor, cat si o motosapa sunt echipamente potrivite, eficiente, insa in functie de suparafata avuta in vedere si tipul de sol.

Motocultor versus motosapa

Ambele echipamente de acest gen le vom regasi in oferta de la Bricolaj Market. Pot fi achizitionate destul de usor, direct din magazinul online. Daca stiti ce anume aveti nevoie puteti comanda din cateva click-uri. Primiti la pachet garantie desigur, achizitia poate fi realizata prin card, in rate. Daca inca sunteti nehotarati, nu ezitati sa cereti consiliere din partea echipei. Este prompta si va ghideaza de indata.

Care sunt totusi diferentele?

Motosapa – este cea cu care veti marunti pamantul si il veti pregati pentru urmatoarele etape, de insamantare ori plantare. O astfel de alegere este perfecta in cazul in care suprafata de teren lucrata este de dimensiuni mici sau mijlocii. Adica lucrati gradina si in special zonele cu teren moale. Ar trebui sa fie vorba de maximum 1000 m2.

Motosapa are avantajul de a fi usor de folosit chiar si de cei mai putin experimentati. Are dimensiuni mai mici, este potrivita a fi folosita si in sera, are greutate redusa si va fi utilizata cu usurinta. In cazul in care este nevoie, poate fi atasata acesteia si o remorca.

Motocultorul – un astfel de utilaj este ideal pentru solurile grele si pentru suprafetele mari, tot ce depaseste 1000 de m2. O alta diferenta notabila in acest caz tine de adancimea la care lucrati pamantul cu un motocultor, aceasta fiind mai mare. Vor fi formate canale pentru seminte, poate fi echipat cu diverse accesorii, de la cultivator la rarita, plus, remorca sau chiar freza de pamant, sapa pentru cartofi etc.

Insa, cand vine vorba de motocultoare vorbim implicit de un dezavantaj si anume ca utilizarea acestuia nu e simpla. Greutatea sa este una considerabila fata de o motosapa.

In ambele variante insa vorbim si despre o intretinere specifica. Motosapa si motocultorul le veti folosi periodic. Tocmai depozitarea sau lipsa de intretinere a unui dispozitiv va face diferenta. Interesati-va si despre aceste aspecte.

Cat costa o motosapa? Cat costa un motocultor?

La Bricolaj Market veti gasi variante de motosape si motocultoare. Unul din brandul pe care le comercializeaza este RURIS, unul dintre cele mai performante si cunoscute astfel de echipamente. Pentru o motosapatoare va puteti astepta si la sume de peste 5000 de lei. Variante mai accesibile sunt la motosape, putin peste 1000 de lei. Asadar variante sunt pentru toate tipurile de buget.

DAC sau Green Field sunt de asemenea variante de branduri regasite aici. Le veti putea achizitiona la preturi extraordinare la Bricolaj Market. Daca mai este nevoie de un punct de vedere nu uitati sa cereti suport si consiliere din partea echipei. Fara sa va incurcati prea mult printre pasii clasici de plasare a unei comenzi veti gasi la Bricolaj Market acces la oferte variate, preturi pe masura si usurinta de a comanda din 3 pasi. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

office@bricolajmarket.ro
0738851885 / 0722515566

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: