MRU cere PNL sa preia puterea: „Sa faca tot ce ii este in putinta”

politica

Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, ca nu are niciun conflict cu seful Cacelariei prezidentiale, Dan Mihalache, si a aratat ca isi exercita in continuare calitatea de consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis.

„Nu cunosc nimic de genul acesta. Mi se pare absolut jenant sa discutam barfe. (…) Nu stiu de unde apar lucrurile acestea. Evident sunt rauvoitorii, cei care nu au ce face. Mai bine ar da atentie politicii derizorii a Guvernului Ponta si faptului ca astazi simte nevoia sa aniverseze ceva”, a spus Ungureanu.

Fostul premier a calificat drept „un teatru ieftin” demersul lui Victor Ponta de a celebra trei ani de la caderea Guvernului Ungureanu si a aratat ca liberalii, care au sustinut la acea vreme motiunea de cenzura, nu vor participa.

„Derizoriu! Daca asta e politica pe care o poate face un guvern cu pretentii de responsabilitate este jalnic. Este un motiv in plus pentru ca PNL sa faca tot ce ii este in putinta pentru a prelua puterea. (…) Colegii mei din PNL sunt oameni prea decenti pentru a da curs unei asemenea inscenari. Un teatru ieftin”, a comentat MRU.

Ungureanu a adaugat ca ocupa in continuare functia de consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis.

„Nu s-a intamplat nimic. In continuare ocup pozitia pe care am avut-o si pana acum. E totul in ordine, nu s-a intamplat nimic rau. Sunt insarcinari pe care le primesc din partea domnlui presedinte si pe care incerc sa le achit, cat se poate de corect si de bine”, a declarat Ungureanu.

Intrebat cum comenteaza faptul ca numele sau a fost vehiculat pentru sefia SIE, Ungureanu a raspuns: „Nu am ce comenta asupra acestor chestiuni. Nu sunt de competenta mea.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: