„Multumim, domnule Frans Timmermans”. Iar turbeaza PSD-ul, europarlamentarul Ramona Strugariu i-a strans mana pentru ca a fost alaturi de protestatarii romani

politica

Europarlamentarul USR PLUS Ramona Strugariu i-a strans mana lui Frans Timmermans in semn de multumire pentru ca i-a sustinut pe protestatarii romani care au iesit cu sutele de mii in strada pentru a apara statul de drept.

„O strangere de mana care poate fi a oricaruia dintre sutele de mii de oameni care au aparat, in strada, democratia si statul de drept in Romania.

Multumim, domnule prim-vicepresedinte Frans Timmermans, pentru implicare si sustinerea ferma a statului de drept si a valorilor europene! Succes in continuare pe acest drum, deloc usor, dar frumos, pe care l-ati ales!”, a scris Strugariu pe Facebook.

Frans Timmermans a fost cel mai dur adversar al actiunilor PSD-ALDE de „reformare” a justitiei.

”Noi am discutat deja personal la Madrid cu (liderul PSD Liviu) Dragnea, (seful PSE Serghei) Stanisev, (liderul grupului din PE, Udo ) Bullmann si cu mine, si i-am spus in mod explicit. Eu l-am intrebat: Vrei sa mai fii membru al acestui partid? Atunci trebuie sa respecti regulile jocului. Pentru noi exista limite. Un partid care nu respecta statul de drept si drepturile fundamentale nu apartine acestei familii”, a fost unul dintre avertismentele lui  Timmermans care au impiedicat PSD sa adopte ordonantele de amnistie si gratiere.

Mai mult despre: ,

Comentarii: