„Multumim guvernarii PSD pentru constructia de autostrazi”. Doi cunoscuti parlamentari sunt blocati de cateva ore in trafic pe DN 1

news

Europarlamentarul Siegfried Muresan si senatorul PNL Daniel Fenechiu au postat, sambata dupa-amiaza, mesaje ironice la adresa PSD dupa ce s-au trezit blocati in trafic pe DN 1.

„Multumim guvernarii PSD pentru constructia de autostrazi si imbunatatirea calitatii vietii romanilor. De doua ore blocat pe DN1 spre Brasov”, a scris Siegfried Muresan.

Si senatorul PNL Daniel Fenechiu se afla in aceeasi situatie, fiind blocat in coloana de masini.

„Campina-Comarnic…In coloana, bara la bara, de o ora si jumatate…Afara 40 de grade…Adevarul e ca daca am avea o autostrada n-am mai socializa in trafic-intre doua injuraturi- si nu ne-am putea lauda ca facem un drum de 2 ore in 10…Tuturor ministrilor transporturilor postdecembristi- in frunte cu cel care ne spunea ca Romania nu are nevoie de autostrazi, le urez numai de…bine..”, a scris Fenechiu.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a promis, joi, ca se va muta pe santierele autostrazilor pentru a urgenta lucrarile. El a asustinut ca pana la sfarsitul acestui an se vor finaliza inca 90 de kilometri de autostrazi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: