„Multumiri speciale istericelor Grapini, Zoaie si Tapardel”. Reactia ironica a unui fost consilier prezidential

politica

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, noteaza ironic faptul ca o contributie importanta la victoria Laurei Codruta Kovesi au avut reprezentantii PSD, prin comportamentul lor „isteric”. De asemenea, nu trebuie uitati nici Liviu Dragnea, Adina Florea si propagandistii de la televiziunile de partid.

„Nimic n-ar fi fost posibil daca Dorneanu si Tudorel nu s-ar fi ambitionat s-o dea jos de la sefia DNA. Chapeau!

Multumiri speciale istericelor Grapini, Zoaie si Tapardel, care au aratat parlamentarilor europeni cum Kovesi ii scoate de minti pe politicienii corupti.

O mentiune si pentru propaganda PSD, care a descoperit case in SUA si origini indiene in familia Kovesi, o greutate in plus data votului pro. Goarnele penalilor au fost la datorie.

Sa nu uitam tandemul Savonea-Florea, care s-a repezit sa o puna sub urmarire penala pentru ca a adus cu avionul un escroc din Indonezia. A fost un reflector pe realizarile Codrutei Kovesi.

Nu in ultimul rand, un gand de recunostinta pentru Liviu Dragnea, infractorul care si-a mobilizat exemplar trupa ca s-o torpileze pe Kovesi, un semnal suficient ca ea e cea mai potrivita pentru functia de procuror sef european”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Citeste si: Antena 3, prima reactie dupa victoria lui Kovesi in Comisia LIBE. Sugereaza ca ar trebui sa fie arestata

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi, a obtinut miercuri cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European, dupa audierile de marti pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Parchetului European.

Laura Codruta Kovesi a primit 26 de voturi, fiind urmata de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 22 de voturi, si de candidatul german Andres Ritter, cu un vot, a anuntat Comisia de libertati civile (LIBE) pe contul sau de Twitter.

Citeste si: „Ma, de ce plange Grapini?”. Maria Grapini, devastata la Romania TV dupa victoria lui Kovesi

In votul de marti din Comisia pentru control bugetar (CONT), Laura Codruta Kovesi a primit 12 voturi, fiind urmata de Jean-Francois Bohnert, cu 11 voturi, si de Andres Ritter, cu un vot.

Laura Codruta Kovesi, Jean-Francois Bohnert si Andres Ritter au fost audiati marti de comisiile reunite pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) si control bugetar (CONT) ale Parlamentului European, pentru ocuparea functiei de procuror-sef european.

Propunerea celor doua comisii va fi acum trimisa Conferintei Presedintilor si presedintelui PE, Antonio Tajani.

Procurorul-sef va fi numit de comun acord de catre Parlamentul European si Consiliu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: