„Mumiile” sunt sfinti pe langa „tinerii” de pe lista lui Firea. Cine se mai afla in „echipa lui Firea”, pe langa Mitica Dragomir si Petre Roman

politica

Ironizata masiv in spatiul public pentru lista de candidati PSD propusa pentru Consiliul General, in fruntea careia se afla septuagenari, Gabriela Firea a tinut sa ii prezinte si pe „tinerii” care se afla pe lista. Multe dintre aceste nume sunt implicate in scandaluri mondene sau de coruptie.

„Pe lista propusa de mine pentru Consiliul General se regasesc, alaturi de personalitati marcante ale vietii publice, care au performat in domeniile in care au activat, si colegi cu activitate politica si administrativa, multi dintre ei la al doilea sau chiar la al treilea mandat de consilier general.

Impreuna putem face lucruri bune pentru bucuresteni, pentru ca noi punem intotdeauna oamenii pe primul loc. Azi m-am intalnit si doresc sa vi-i prezint pe urmatorii propusi pe lista de Consiliu, dupa cei anuntati luni seara”, a anuntat Firea pe Facebook, prezentand fotografii si cu tinerii de pe lista ei.

Printre acestia se regasesc cel putin trei nume care ii fac pe expiratii de pe primele locuri, Petre Roman si Mitica Dragomir, sa para niste sfinti: Honorius Circa, Anca Comanici, Natalia Petrescu.

Cine este Honorius Circa

In 2018, Cancan a publicat un articol despre aventurile lui Honorius Circa intr-un club de lux din Mamaia. Acesta ar fi cheltuit nu mai putin de 15.000 de euro pe sticle de sampanie. Articolul a disparut de pe site-ul Cancan, insa a ramas preluat pe ZiuaNews.

„Honorius Circa, city managerul Sectorului 3 al Capitalei, s-a distrat pe cinste in minivacanta de 1 Mai, pe litoral. Oficialul este un mare amator al distractiei de bun gust si nu avea cum sa rateze petrecerile in stil mare care au fost organizate in cluburile de fite din Mamaia.

Cancan a aflat detalii de ultima ora despre super-party-ul la care a luat parte si city managerul celui mai mare sector din Capitala. Luni, in ultima zi din seria mega-petrecerilor de 1 Mai, imbracat lejer, dar cu bun gust, subalternul Sultanului de la Sectorul 3 a avut o aparitie de zile mari, impreuna cu sotia, la Loft, acolo unde a petrecut, aproape toata ziua, cu un grup de arabi.

Conform unor surse extrem de bine informate, Honorius Circa a comandat peste 15 sticle de sampanie, Laurent Perrier Rose, dar si alte bauturi rafinate care se comercializeaza in localul respectiv, iar, asa cum era de asteptat, a avut de achitat o nota de plata uriasa. Potrivit surselor citate, distractia l-a costat pe city manager, doar la o prima evaluare, peste 15.000 de lei.

Honorius Circa a avut parte de o companie selecta in club. La masa lui s-a aflat unul dintre apropiatii sai, Florin Diaconu, patronul terasei Loka Lounge. Terasa unde conducerea Primariei Sectorului 3 se bucura de un tratament special, poate si datorita faptului ca terasa cu pricina se afla pe raza Sectorului 3. Printre vecinii de petrecere ai lui Honorius s-au numarat Robert Erbasu, Pepe, patronul de la Loft, dar si Imparatu”.

Honorius Circa ocupa din luna decembrie a anului 2016 functia de Administrator Public la Primaria Sectorului 3″, scria Cancan.

Cine este Anca Comanici

Anca Comanici este consiliera pe probleme de sanatate a Gabrielei Firea. Ea a lucrat si ca sefa a cabinetului ministerial de la Sanatate condus de Nicolae Banicioiu. Catalin Tolontan i-a dedicat mai multe articole, aceasta avand relatii stranse cu managerul de la spitalul Sfanta Maria, Narcis Copca.

Potrivit Tolo.ro, Anca Comanici este o apropiata a managerului de la spitalul Sfanta Maria, Narcis Copca, ocupandu-se o buna perioada de achizitiile facute de aceasta unitate medicala. Aceste achizitii au atras o ancheta DNA. Anca este casatorita cu Razvan Comanici, unul dintre sefii SRI pe Bucuresti.

Cine este Natalia Petrescu

ANI a declarat-o incompatibila pe Natalia Petrescu, in 2016, dupa ce sotul ei a primit contracte de 200 milioane de euro de la Primaria Sectorului 1. Petrescu lucra atunci in calitate de consiliera a primarului Sectorului 1.

„Natalia Petrescu a fost intre 2005 si 2014 o salariata practic necunoscuta din Primaria Sector 1 pe postul de consiliera de imagine. In acest interval, partenerul de viata, Florin Petrescu, a obtinut aproape 200 milioane de euro prin doua firme specializate in amenajarea spatiilor verzi si reabilitarea imobilelor. Dupa ce a plecat din Primarie, consiliera a preluat una dintre afaceri si 45% din actiunile celei de-a doua societati. Una dintre companii apare intr-o ancheta a DNA unde un martor aminteste ca firma le-ar fi dat lui Andrei Chiliman si oamenilor sai spaga sub forma de comisioane din contractele primite de la Primarie”, scria Cetateanul.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: