Crapa PSD. Munca Anei Birchall, laudata de Klaus Iohannis: „Ati fost in contrasens cu conducerea Guvernului si a partidului”

politica

Ana Birchall a fost laudata, marti, de presedintele Klaus Iohannis in cursul ceremoniei de predare-primire a mandatului de ministru al Justitiei. Birchall este singurul ministru PSD care a primit cuvinte de apreciere din partea sefului statului.

„Doamna ministru Ana Birchall, va multumesc pentru munca depusa in acest mandat, dati-mi voie sa fac o apreciere a mandatului si muncii dvs.

Am constatat ca v-ati implicat total in rezolvarea problemelor care v-au revenit. Am constat, doi, ca au fost situatii critice in care ati fost in contrasens cu conducerea Guvernului si a partidului si am apreciat aceasta postura pe care ati avut-o, pentru sistemul de justitie, nu pentru niste politruci care au incercat sa subjuge justitia”, a declarat Iohannis la Ministerul Justitiei.

Birchall a fost laudata si de nou ministru al Justitiei, Catalin Predoiu: „Va felicit pentru incheierea cu bine a mandatului, este o performanta”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: