Musulmani socati. Discutau daca nevasta trebuie BATUTA cand iata ce s-a intamplat – VIDEO

news

Doua femei au protestat intr-un mod inedit la o conferinta despre rolul femeilor musulmane in familie si in societate care a avut loc la Paris. Ele au urcat pe scena in bustul gol, i-au smuls vorbitorului microfonul si au strigat sloganuri feministe in limbile franceza si araba.

Potrivit mirror.co.uk, incidentul a avut loc exact in momentul in care cei doi imami care conferentiau discutau in fata multimii „daca femeile ar trebui sau nu batute de sotii lor”.

protest2

Cele doua activiste au urcat brusc pe scena purtand pe abdomen mesaje militante: „Nimeni nu ma poate supune” si „Eu sunt propriul meu profet”.

protest3

In imaginile video publicate pe internet se poate vedea cum cele doua striga la microfon mai multe mesaje, atat in franceza, cat si in araba. Imediat, mai multi barbati, posibil agenti de paza, le-au luat pe sus pe cele doua frantuzoaice si le-au scos afara. Ba chiar unul dintre barbati o loveste cu brutalitate pe una dintre cele doua femei.

protest4

Identitatea celor doua protestatare nu a fost facuta publica deocamdata, insa mirror.co.uk scrie ca, cel mai probabil, cele doua ar face parte din gruparea Femen, vestita pentru faptul ca foloseste nuditatea pentru a atrage atentia asupra unor aspecte controversate din societate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: