Mutul din Parlamentul European. Claudiu Manda, doar doua intrebari in aproape doi ani. El promitea ca va face revolutie la Bruxelles

politica

Claudiu Manda, trimis de PSD cu surle si trambite in Parlamentul European pentru a „lupta pentru Romania” a avut aproape zero activitate la Bruxelles. Manda este unul dintre cei mai slabi europarlamentari ai Romaniei.

In aproape doi ani de activitate, Manda a avut de pus doar doua intrebari orale in plenul Parlamentului European. Niciuna dintre ele nu are legatura cu Romania.

Manda a avut si doar o singura intrebare scrisa, in aproape doi ani de activitate.

In august 2019, presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, anunta ca Manda va face revolutie la Bruxelles.

„Claudiu Manda este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru Romania ca s-a dus in Parlamentul European, totusi este un castig pentru noi ca tara ca il avem pe Claudiu acolo. Multi vor fi uimiti de felul lui de a fi, de felul lui romanesc de a impunge si de a spune despre Romania”, a declarat Teodorovici in aplauzele unei sali pline de pesedisti din Dolj.

Citeste si: Eugen Teodorovici: „Claudiu Manda este cel mai chiparos din Parlamentul European. Este o pierdere pentru Romania ca a plecat acolo”

Pe de alta parte, Manda a fost ocupat sa isi cumpere un apartament la Bruxelles si sa organizeze o mare petrecere cu 30 de parlamentari pesedisti de ziua sa.

In decembrie 2019, el a invitat 30 de senatori PSD la Strasbourg in perioada 16 – 19 decembrie, cand va avea loc sesiunea plenara a Parlamentului European, trasportul si cazarea fiind platite din banii PE. Pe 20 decembrie, Manda isi aniverseaza ziua de nastere.

Printre cei 30 de senatori PSD s-au aflat Bogdan Matei, Radu Preda, Daniel Butunoiu, Pavel Marian, Marius Dunca, Radu Oprea sau Florian Bodog. Din cauza absentei celor 30 de parlamentari de la PSD, activitatea Senatului a fost blocata o saptamana.

Mai mult despre:

Comentarii: