N-are deloc scrupule. Firea, lovitura PERVERSA contra lui Tariceanu. Cum profita chiar si de problemele aliatilor pentru a-si face IMAGINE

analize

Gabriela Firea profita de scandalul iscat de Tariceanu, dupa ce acesta a „sarit” o coada de peste 1.000 de oameni pentru a-si reinnoi permisul. In timp ce romanii isi manifesta indignarea pe retelele de socializare fata de aroganta presedintelui Senatului, Firea posteaza fotografii pe Facebook in care statea la o coada si tine sa sublinieze acest aspect in comunicate de presa.

In plin scandal privind modul in care Tariceanu a intrat pe usa din spate a unei institutii publice, in timp ce peste 1.000 de oameni asteptau la coada, Firea tine sa profite de situatie pentru a-si imbunatati imaginea publica. Ea a chemat presa pentru a o fotografia in timp ce statea la coada la catafalcul Reginei Ana, apoi a tinut sa sublinieze acest aspect si in declaratiile acordate presei.

„Astazi am venit ca simplu cetatean si stau la coada, ca si ceilalti bucuresteni, pentru a spune o scurta rugaciune si a avea un moment de reculegere la catafalcul reginei Ana”, a declarat primarul Capitalei.

Si nu a fost indeajuns pentru a scoate in evidenta ca ea are un comportament diferit de al lui Tariceanu. Firea a postat si pe pagina sa de Facebook o imagine in care astepta la rand, intre alti bucuresteni.

firea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a mers, joi dimineata, sa isi reinnoiasca permisul de conducere, dar nu a ramas la coada formata in fata Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o usa din curtea interioara, unde era asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului inainte ca publicul sa aiba acces, scrie News.ro.

Calin Popescu Tariceanu a evitat sa raspunda de ce a intrat prin spatele cladirii. Singurul care a raspuns a fost aghiotantul acestuia: „Dar nu a intrat nimeni prin spate”. Asta in conditiile in care dialogul si filmarea aveau loc in spatele cladirii, in curtea interioara.

Intrebati ce parere au ca, in masina de langa ei, se afla Calin Popescu Tariceanu, oamenii au lasat capul in jos. O doamna care statea la rand intreaba: „Dar ce aveti, domnule, cu Tariceanu? Nu trebuie si el sa-si faca permisul?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: