„N-am facut deloc rau in acesti ani”. Dragnea se mira la Romania TV, ce au romanii impotriva sa?

politica

Liviu Dragnea a acuzat, duminica seara, la Romania TV ca este supus unei „campanii de demonizare”. „N-am facut deloc rau in acesti ani”, a sustinut senin seful PSD.

Dragnea a declarat ca si-a analizat actiunile din ultimii doi ani si nu a gasit nimic care sa justifice campania de „demonizare” la care ar fi spus. „N-am facut deloc rau in acesti ani. Proiectul politic al Iohannis, al PNL si al USR este sa dispara Liviu Dragnea. Demonizare, demonizare, demonizare”, a declarat seful PSD.

Dragnea a mai anuntat ca se doreste organizarea la sfarsitul lunii octombrie a unui nou miting de protest similar celui din 10 august si a adaugat, in acest context, ca aceasta este „intentia lui Klaus Iohannis”.

„In acea seara, Iohannis a pus o postare, el a dat semnalul. A vrut sa dea doua semnale, sa timoreze jandarmeria si sa le spuna protestarilor violenti ‘Stati linistiti ca nu patiti nimic’ si ‘Continuati, veniti si stati cate zile e nevoie ca sa va atingeti obiectivul stabilit, anume de a da jos Guvernul prin violenta’”, a declarat, duminica seara, la Romania TV, presedintele PSD Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a mentionat si posibilitatea organizarii unui nou miting violent.

„S-a tot discutat, in ultima perioada, ca se mai doreste organizarea unui miting, tot de proteste, tot violent probabil, undeva la sfarsitul lunii octombrie, mergand pe ideea ca jandarmii care sunt deja anchetati, care sunt pusi sub acuzare sa fie timorati si atunci sa poate sa faca ce vor. Cred ca asta e intentia lui Klaus Iohannis. Adica ceea ce a facut este o lovitura puternica impotriva unei insituttii a statului care asigura odinea publica si institutiile statului (…) Te duci la haos. Este iresponsabilitate, deci duci Romania in haos”, a precizat Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: