Naftali Bennet dezvaluie ca Putin i-a promis, anul trecut, ca „nu il va ucide pe Zelenski”

externe

Naftali Bennett, fost prim-ministru al Israelului, a povestit intr-un interviu ca s-a intalnit cu Putin la inceputul lunii martie 2022, cand, la cererea presedintelui Volodimir Zelenski, a incercat sa organizeze negocieri pentru a pune capat razboiului.

„La un moment dat i-am spus lui Putin: ‘Asculta, ce-i cu povestea asta? Aveti de gand sa-l omorati?’. Iar el a raspuns: ‘Nu-l voi ucide pe Zelenski'”, a relatat Bennet pentru N12.

Bennett a mai spus ca, dupa ce intalnirea s-a incheiat, in drum de la Kremlin spre aeroport, l-a sunat pe Zelenski si i-a spus ca Putin nu vrea sa-l ucida.

Liderul ucrainean l-ar fi intrebat daca Bennett este sigur, iar „apoi a venit in biroul sau si a inregistrat un videoclip in care spunea ‘Nu mi-e frica'”.  „Raman in Kiev. Pe Bankova. Nu ma ascund. Si nu mi-e frica de nimeni”. Videoclipul a fost inregistrat pe 7 martie, precizeaza Pravda Ucraina.

Anterior, pe 25 februarie, Zelenski a inregistrat un videoclip din curtea biroului presedintiei, unde, impreuna cu seful partidului Servitorul Poporului, David Arakhamiia, seful cancelariei prezidentiale, Andrii Yermak, premierul Denis Smihal si consilierul Mihailo Podoliak, a promis ca guvernul „nu va fugi pe drumuri”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: