Naistul lui Dragnea, adus de Piedone in fata a zeci de copii de gradinita pusi sa fluture stegulete. Republica Piedone in Sectorul 5

politica

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a adus zeci de copii de gradinita sa fluture stegulete tricolore de Ziua Imnului in fata naisutului Nicolae Voiculet. Voiculet este cel care a venit sa cante la vila lui Dragnea in ziua in care fostul stapan al PSD a fost eliberat.

Evenimentul a avut loc saptamana trecuta, de Ziua Imnului, la o gradinita din Sectorul 5. Piedone l-a adus oe tocmai pe Nicolae Voiculet sa le cante copiilor imnul la nai.

„Dincolo de gard… unii cred ca Romania e urata… Altii nu dau doi bani pe tricolor… Si habar n-au ca avem un imn, d-apai sa-i mai si stie pe de rost macar cateva versuri!

Tocmai d-aia, de ziua Imnului, am mers cu drag langa… viitor, langa copiii nostri care vor duce mai departe povestea! Povestea noastra, visurile noastre… vor fi, candva, trasate de manutele lor, de mintile lor, de visurile lor!”, a scris Piedone pe Facebook.

Naistul Nicolae Voiculet, fost candidat AUR pentru Senat, s-a prezentat la vila lui Liviu Dragnea din Bucuresti pentru a-i aduce un omagiu in ziua in care a fost eliberat. „Cel mai mare patriot al Romaniei, pe care toti vor sa-l omoare”, a spus Voiculet in timp ce era imbratisat de Dragnea.

Voiculet a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare in video in care ii canta lui Dragnea si se imbratiseaza cu acesta.

„Liviu Dragnea, fostul detinut politic acum e liber, dar romanii inca sunt prizonieri. Clasa politica e compromisa in mare parte, dar inca exista sanse ca Romania sa ramana a romanilor..!”, a scris Voiculet.

In ziua in care Dragnea a fost eliberat, Voiculet a tinut sa isi manifeste bucuria.

„LIVIU DRAGNEA astazi va iesi din puscarie. Colonia in care traim subjugati chiar de catre ai nostri s-au vandut armatelor corporatiste care la randul lor au preluat economia Romaniei cu ajutorul sistemului (si-au luat E) care s-a globalizat si el.

#LiviuDragnea a primit 3 ani si sase luni de inchisoare pentru 8.000 de euro (recuperati), nefiind implicat direct – ci doar ca ‘instigator’. In schimb #Justitia aservita lui #Iohannis &Co au lasat faptuitorii fara sa faca o zi de inchisoare, dar pe Dragnea in penitenciar l-au privat de drepturi, (fapt marcat de aceiasi justitie).

Sa nu uitati: cazul Dragnea impreuna cu directia ce ar fi putut schimba soarta tarii, a fost orchestrata de securistii globalizati #rezist, presa aservita, impreuna cu armata de persoane publice (actori cantareti), Ong-uri si deontologi vanduti..!

Globalistii, securistii si corporatistii au reusit doar in cateva zile sa stearga toate urmele de suveranitate ale celui mai mare partid al Romaniei intr-un mod oribil. Dovada este bascalia in care a ajuns PSD-ul avandu-l conducator pe Ciolacu, drept pentru care multi au fost inlaturati, migrand catre alte partide.
Romania este in continuare condamnata de catre aceiasi tradatori stiuti”, a sustinut naistul.

Voiculet a fost primul pe lista AUR pentru Senat din Prahova insa nu a intrat in Parlament pentru ca lista a fost invalidata de BEJ intrucat nu se afla nicio femeie printre candidatii AUR.

Voiculet a aparut alaturi de liderii AUR in noaptea alegerilor, fiind un apropiat al lui Bobby Paunescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: