„Nasii lui Dragnea”. Victor Ponta anunta cine conduce acum cu adevarat PSD-ul. Refuza sa se alieze cu acestia

politica

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, miercuri, la Buzau ca nu va face nicio alianta cu PSD intrucat acest partid este condus de „nasii lui Dragnea”. El a facut astfel referire la Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu, care se oferisera in campania de la europarlamentare sa le fie nasi de cununie Liviu Dragnea si Irinei Tanase.

„Problema lor (a pesedistilor – n.red.) nu e presedintele. Oroblema lor e tagma jefuiturilor lipiti de Dragnea, lipiti de Dancila, lipiti de Ciolacu acum. Si faptul ca nu vad norodul de tagma jefuitorilor care se lipesc, se ventuzeaza”, a acuzat Ponta intr-o conferinta de presa.

Ponta a spus ca vorbit cu Ciolacu despre o posibila alianta, insa a refuzat cand a vazut ca „nasii lui Dragnea” raman la varful partidului.

„I-am spus, inca odata, ca noi, cei din PRO Romania, nu facem intelegeri cu cei care au vandut si vand PSD-ul la bucata. Pe vremea lui Dragnea, pe vremea lui Dancila si pe vremea lui Ciolacu.

La conducerea PSD se schimba presedintii, dar raman aceiasi care fac jocurile. Nasii sunt aceiasi. Sper ca domnul Ciolacu nu vrea sa se casatoreasca, pentru ca nasii sunt acolo. Sefii de campanie ai lui Dancila sunt tot sefi de campanie si acum. Ce s-a schimbat cu adevarat? A, ca se mai schimba presedintii? O sa il schimbe si pe Ciolacu, si o sa ramana tot nasii lui Dragnea si sefii de campanie ai lui Dancila”, a mai spus Ponta.

Claudiu Manda a fost desemnat drept coordonator al campaniilor electorale ale PSD. Sotia sa, Lia Olguta Vasilescu, va face parte din „echipa” care va conduce PSD dupa congres, a anuntat Marcel Ciolacu, miercuri.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: