Nastase anunta ca Pieleanu s-a dat cu PNL: „In functie de sondajele lui, premierul Florin Citu ar putea fi schimbat”

politica

Adrian Nastase a anuntat, marti seara, la Antena 3 ca sociologul Marius Pieleanu lucreaza cum pentru PNL. Sondajele prezentate de Pieleanu in anii guvernarilor PSD au starnit deseori deliciul presei, el umfland constant procentele PSD si ale liderilor acestui partid. Pieleanu a pierdut contractele cu PSD dupa ce Gabriela Firea l-a acuzat de „tradare” la alegerile din Bucuresti.

„Cred ca Marius Pieleanu stabileste cum bate vantul la Palatul Victoria. In functie de sondajele lui, premierul Forin Citu ar putea fi schimbat”, a declarat Nastase la Antena 3.

In urma cu o luan, Pieleanu a declarat ca Antena 3 ca este posbil ca PNL sa se rupa daca Florin Citu va castiga alegerile interne. Intrebat daca Ludovic Orban este in cadrul organizatiei un fel de Ronaldo a carui plecare ar putea prabusi interiorul PNL, Pieleanu a spus ca acest lucru este posibil pentru liberali vechi care au incredere in Orban.

„Pentru cei care il sustin pe Orban in interiorul PNL-ului da. De altfel, discutia care merita la un moment dat sa o facem, poate in viitor, este in ce masura exista riscul in interiorul PNL-ului ca atunci cand Florin Citu va castiga alegerile, vechiul PNL, pe o traditie cu care ne-a obisnuit deja, sa isi faca un alt partid in frunte cu domnul Orban. Asta este o discutie serioasa.

‘Macelul’ de acum nu ar trebui sa dureze o eternitate. Cu o guvernare schioapa, cu o guvernare in parteneriat, in care nu ai tot controlul, cand mai ai doua partide politice alaturi pot face un alt grup parlamentar.

Orban are suficienti oameni si la Camera si la Senat. La alegeri le trebuie doar 5% ca sa intre in viitorul parlament. Eu o vad extrem de fezabila”, a spus Pieleanu.

Citeste si: „Cat ne costa lichelismul”. Valeriu Nicolae l-a prins si pe Pieleanu: 68.000 euro pe luna! Nevasta lui Pieleanu, bagata de Voiculescu la Curtea de Conturi

Mai mult despre: ,

Comentarii: