Nastase arata in ce hal a ajuns PSD sub domnia lui Dragnea. Mesaj alunecos inainte de consultarile de la Cotroceni

politica

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca desemnarea unui nou premier de catre PSD este foarte importanta, dar nu suficienta, pentru ca mai importanta este lansarea unor masuri care sa angajeze membrii partidului intr-o dezbatere mai larga, ‘pregatirea viitoare a cadrelor, re-ideologizarea partidului’.

In stilul sau alunecos, Nastase subliniaza gravele probleme cu care se confrunta PSD sub domnia lui Dragnea: PSD a pierdut increderea alegatorilor, si-a diluat doctrina iar relatiile externe ale partidului sunt la pamant.

„In acest weekend au loc negocieri esentiale pentru viitorul guvern si pentru viitorul PSD. Desemnarea, luni, a candidatului de premier, dar si a masurilor de recredibilizare a partidului sunt asteptate cu mult interes. In opinia mea, nu este suficienta o buna desemnare.

Este foarte importanta lansarea unor masuri care sa angajeze membrii partidului intr-o dezbatere mai larga, pregatirea viitoare a cadrelor, re-ideologizarea partidului si lansarea unor noi proiecte de solidarizare interna in organizarea Centenarului Marii Uniri. Relatiile externe ale partidului ar trebui, de asemenea, revitalizate. Si multe altele…”, a afirmat fostul presedinte al PSD, intr-o postare pe blog.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: