Nastase da vina pe Basescu pentru lipsa autostrazilor si o lauda pe Dancila: „Face o treaba foarte buna”

politica

Fostul lider al PSD, Adrian Nastase, a tinut sa o laude, sambata, pe Dancila, chiar daca are „unele mici probleme de exprimare”. Nastase nu s-a putut abtine insa sa il atace Basescu.

„Multi critica pentru unele mici probleme de exprimare, faptul ca nu este atenta la textul pe care il citeste, dar eu cred ca in conditiile date, face o treaba foarte buna. Eu cred ca multi sunt dezamagiti pentru ca nu s-a impiedicat in problemele de guvernare pana acum. Sunt unele decizii serioase care au fost luate, unele masuri potrivite, cred ca pensionarii sunt multumiti, reglementarea noua referitoare la legea off-shore a fost bine apreciata, sunt multe lucruri bune. Daca ati fi dorit mai multe autostrazi trebuia sa nu il votati pe Traian Basescu in 2005″, a declarat Nastase la ambasada Frantei.

Fostul premier Adrian Nastase a fost prezent, sambata, la receptia de la Ambasada Frantei la Bucuresti, oferita cu ocazia Zilei Nationale. In schimb, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu au fost zariti printre cei prezenti la eveniment, iar Guvernul a fost reprezentat de vicepremierul Ana Birchall.

Mai mult despre: ,

Comentarii: