Chiar si Nastase nu-i mai da zile multe lui Dragnea. Prezinta o lunga lista cu bombele care stau sa explodeze in mustata liderului PSD

politica

Adrian Nastase a facut o lunga lista, pe blogul sau, cu crizele cu care se confrunta in acest moment PSD, in special presedintele partidului, Liviu Dragnea. „Eu am considerat ca nu poti sa gestionezi eficient mai mult de trei crize in acelasi timp”, arata Nastase.

„De-a lungul anilor petrecuti in politica, eu am considerat ca nu poti sa gestionezi eficient mai mult de trei crize in acelasi timp. Nu stiu daca considerati corecta aceasta teorie, dar eu tin la ea si, mai ales, am tinut seama de ea”, isi incepe Nastase postarea pe blog.

Apoi, el prezinta o lista cu cateze zeci de „crize” cu care se confrunta conducerea PSD, insa aceasta lista pare mai degraba un rechizitoriu privind esecurile lui Dragnea.

„In momentul de fata, pare ca PSD are de gestionat, in acelasi timp, tot mai multe crize – tensiunea cu Bruxelles-ul, cu PES, cea cu Comisia de la Venetia, relatia complicata cu Palatul Cotroceni, cu procurorii, cu SRI, cu SIE, cu STS, cu unele ambasade de la Bucuresti, cu Patriarhia Ortodoxa, cu consecintele pestei porcine, cu posibile tensiuni legate de o noua lege a pensiilor, relatia cu ALDE si formularea finala a legii off shore, candidatura Aliantei la presedintie (in conditiile in care nu a fost pregatit un candidat vizibil al PSD), consecintele invalidarii referendumului, OUG-ul pe chestiunile justitiei si legile justitiei in ansamblu, modificarea codului penal si a codului de procedura penala, seceta din ultimile luni, cresterea robor dar si a datoriei publice, inasprirea conditiilor de creditare, insatisfactia in legatura cu lipsa de rezultate in construirea de autostrazi, nemultumirile legate de conditiile de desfasurare a adunarilor publice, cresterea preturilor la electricitate si la gaze, sentimentul scaderii nivelului de profesionalism in administratie si blocajele birocratice determinate de frica de a lua decizii, profilul coborat in politica externa in ceea ce priveste UE si zona Balcanilor sau cea a Europei Centrale, decizia mutarii ambasadei romane la Ierusalim, asteptarile legate de presedintia Consiliului UE, asteptarile legate de marcarea in tara sau in strainatate a Centenarului, dificultatea relatiei cu Udmr, congresul partidului lui Ponta, etc”, a scos in evidenta Adrian Nastase.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: