Nastase, prezentat la Antena 3 drept „prima victima a statului paralel”: „Baieti, sfaturi exista, este nevoie de vana”. Idei pentru anihilarea DNA

politica

Fostul lider al PSD, Adrian Nastase, le cere liderilor partidului ca actioneze in forta prin intermediul Parlamentului pentru a-si pune in aplicare planurile, in special cel privind legile justitiei, si sa lase deoparte mitingurile. 

Adrian Nastase a fost invitat, luni seara, la Antena 3, unde a fost prezentat drept „prima victima a statului paralel si a binomului”. Nastase i-a invatat pe liderii PSD cum sa actioneze pentru a-si pune in aplicare planurile.

„Baieti, sfaturi exista, este nevoie de vana. Lasati povestea asta cu mitingurile. Oamenii sunt nervosi in PSD ca nu vad fermitate

Electoratul PSD face parte din acea majoritate tacuta, nu-i este specific iesitul cu bicicletele sau cu cainii duminica.

PSD are o modalitate simplu: armele parlamentare. Articolul 114 e despre angajarea raspunderii Guvernului. Eu sper ca membrii PSD sa nu iasa in strada si sa ceara guvernului sa aleaga anumite subiecte clare.

Nu tot plimbam ca facem mitinguri de sute de milioane de oameni, ca sa ce? Sa-si asume raspunderea guvernamentala, e cea mai buna arma”, a declarat Nastase.

Acesta si-a prezentat si ideile privind anihilarea DNA.

„Aceasta obsesie impotriva unui om (Laura Codruta Kovesi – n.red.) este o falsa problema. Probema este a cadrului institutional si a cadrului normativ. De ce nu stabileste Parlmentul reguli speciale privind aducerea procurorilor la DNA, care sunt adusi prin strada?

De ce nu da DNA bani pentru o coala de hartie pentru a se acoperi geamul de la DNA sa nu se mai vada cum ministrul asteapta pe bancuta?”, a intrebat fostul puscarias.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: