Nasui dezvaluie de ce PSD inca nu i-a oferit un raspuns lui Ciuca: „PSD vrea sa obtina cat mai multi bani din PNDL, PNRR si alte fonduri publice”

politica

Vicepresedintele USR Claudiu Nasui sustine ca toata „tevatura” din PSD cu privire la sustinerea viitorului guvern Ciuca reprezinta „doar o tactica de negociere ca sa obtina cat mai multi bani din PNDL, PNRR si alte fonduri publice”.

„In secunda aceasta, domnul Iohannis si PNL aripa Citu sunt in stare sa dea oricat din banii contribuabilului, ca sa cumpere sustinerea PSD pentru 6 luni. Ei chiar au impresia ca ‘ne invata o lectie’ pentru ca n-am acceptat ca fenomenul coruptiei sa se desfasoare sub ochii nostri la guvernare, ba chiar cu semnatura noastra. De asemenea, toata tevatura din PSD, cu dezbaterile si lesinurile ca ar putea vreodata PSD sa se alieze cu PNL sunt doar o tactica de negociere de-a PSD-ului ca sa obtina cat mai multi bani din PNDL, PNRR si alte fonduri publice”, a scris deputatul Claudiu Nasui, sambata, pe Facebook.

El sustine si ca PSD si PNL fac in prezent doua calcule, respectiv unul economic, altul politic.

„Calculul economic este ca s-ar putea ca PSD sa ia chiar mai mult din bani decat PNL din 3 motive. Primul este ca au aproape dublu voturilor in Parlament. Al doilea este ca au mai multi primari. Al treilea ca PNL este cu spatele la zid. Daca se aliaza cu noi, nu o sa poata lua banii aceia linistiti si o sa incercam sa facem reforme. Daca nu se aliaza cu noi, sunt la cheremul PSD. Calculul politic este ca romanii vor uita toate acestea pana in 2024. O sa puna de o destramare prin 2023. Dupa care o sa plateasca mass media sa para ca sunt unul opusul celuilalt si ca ei sunt cele doua alternative”, mai afirma vicepresedintele USR.

Marcel Ciolacu ar urma sa se intalneasca, sambata, cu premierul desemnat Nicolae Ciuca.

Mai mult despre:

Comentarii: