Nationalitatea pasagerilor aflati in avionul prabusit in Franta

news

Printre victimele accidentului aviatic produs marti in sud-estul Frantei sunt persoane de origine germana, spaniola si turca, a declarat presedintele francez Francois Hollande, potrivit AFP.

„Printre victime sunt spanioli, (…), victime de alte nationalitati, in special germani si turci. Se pare ca nu exista francezi printre victime, dar nu avem o certitudine totala”, a afirmat Hollande, citat de Agerpres, dupa ce a avut o scurta intrevedere cu regele Spaniei, Felipe al VI-lea, care si-a anulat vizita pe care tocmai o incepuse in Franta ca urmare a catastrofei aviatice.

Deoacamdata nu se stie nimic despre prezenta vreunui cetatean roman la bord. MAE a activat o celula de criza in acest sens.

Un avion Airbus de tip A320, apartinand companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa, ce asigura legatura intre Barcelona (Spania) si Dusseldorf (Germania), s-a prabusit marti in Alpii francezi, avand la bord, potrivit ultimelor informatii, 150 de persoane la bord — 144 de pasageri si sase membri ai echipajului.

Directorul companiei Germanwings, Oliver Wagner, a declarat ca, pe baza informatiilor disponibile in prezent, nu poate spune daca exista supravietuitori, in timp ce secretarul de stat pentru transporturi din Franta, Alain Viadlies, a afirmat deja ca nu exista persoane care au supravietuit accidentului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: