Nava turceasca capturata de pasageri clandestini in apele orasului Napoli. Fortele speciale ale Italiei au intervenit in forta

externe

Fortele speciale italiene au recastigat controlul asupra unei nave turcesti care fusese atacata de pasageri clandestini inarmati in largul orasului Napoli din sudul tarii, a anuntat ministrul italian al Apararii la televiziunea de stat, citat de Associated Press.

Ministrul Apararii, Guido Crosetto, a declarat ca fortele italiene asigura siguranta celor 22 de membri ai echipajului de la bordul navei „Galeta Seaways”, in timp ce pasagerii clandestini au fost capturati.

Fortele speciale au coborat pe nava turceasca de pe doua elicoptere in cadrul operatiunii dramatice de eliberare a echipajului retinut de aproximativ 15 pasageri clandestini, doi sau trei dintre ei inarmati cu obiecte ascutite, a declarat Crosetto.

Pasagerii clandestini au actionat pentru a prelua controlul cargoului, care se indrepta spre Franta, dupa ce au fost descoperiti, dar capitanul a reusit sa dea alarma. Navele de patrulare vamale italiene au blocat nava turceasca, in timp ce fortele speciale au urcat la bord, a precizat Crosetto.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: