„Ne agreseaza!”. Curajul a doua minore din Galati, au reactionat dupa ce un individ le-a atins in autobuz – Video

news

In individ in varsta de 35 de ani a fost retinut de politistii din Galati dupa ce a agresat sexual o minora, iar pe o alta a lovit-o cu piciorul in burta.

Minorele au avut curaj sa reactioneze si l-au filmat pe agresor. Acesta a reactionat extrem de agresiv, le-a injurat si apoi a lovit-o pe una dintre ele cu piciorul in burta. Demn de remarcat este ca un tanar din autobuz a intervenit in ajutorul

Comunicatul Politiei:

La data de 20 septembrie 2023, in jurul orei 22:00, la sediul Sectiei 2 Politie Galati, s-au prezentat doua adolescente, ambele cu varsta de 16 ani, domiciliate in municipiul Galati, sesizand faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 15:00, in timp ce se aflau intr-un mijloc de transport in comun, in zona Piata Energiei, din orasul de domiciliu, una dintre acestea ar fi fost atinsa in mod intentionat cu palma intr-o zona intima de un barbat necunoscut.

Totodata, barbatul le-ar fi amenintat cu moartea si cu acte de violenta fizica si chiar ar fi lovit-o pe cealalta adolescenta cu piciorul in zona abdominala.

A fost prezentata si o filmare video in care apare si barbatul reclamat.

In urma activitatilor efectuate, politistii au identificat persoana din filmarea video, fiind vorba de un barbat, de 35 de ani, din municipiul Galati.

Acesta a fost condus la sediul unitatii de politie mai sus mentionata in vederea audierii si continuarii cercetarilor.

Dupa probatoriul administrat in cauza, politistii au luat masura retinerii, pentru 24 de ore, a barbatului cu privire la savarsirea infractiunilor de agresiune sexuala, lovire sau alte violente si amenintare, iar, la data de 21.09.2023, dupa prezentarea la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati a fost dispusa masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Recomandari:

Daca va aflati in astfel de situatii, incercati sa nu provocati agresorul in niciun fel si sa solicitati sprijin de la conducatorul mijlocului de transport in comun sau de la persoanele din jur, daca situatia va permite, pentru a fi anuntata Politia prin intermediul S.N.U.A.U. 112.

De asemenea, incercati sa retineti cat mai multe detalii cu privire la persoana agresorului/agresorilor, legate de fizionomie, semne particulare si obiecte de vestimentatie, pentru a putea fi identificati mai usor de catre politisti.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: