„Ne-ai pacalit, Tudorele”. Rafuiala intre fostii complici, Codrin Stefanescu il face „paracios” pe fostul ministru al Justitiei

politica

Tudorel Toader, alegeri, rector, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi

Codrin Stefanescu, fost secretar generala al PSD, l-a catalogat drept „paracios” pe fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a dezvaluit ca Marian Oprisan i-a trimis un SMS in care il anunta ca il revoca din functia de ministru pentru ca nu a promovat amnistia si gratierea.

„Todorel Toader l-a parat pe Oprisan la rezisti! Ca pe vremuri, cand era ministru la justitie, a primit un mesaj de la acesta, prin care era atentionat ca i se va cere remanierea! Posibil, nu zic nu! Insa vin cu un detaliu: toti ti-am cerut-o, Tudorele! Pentru ca ai fost las si mincinos, pentru ca ai avut alte interese, pentru ca ti-ai batut joc de ceea ce am promis noi in campanie! Pentru ca abuzurile ingrozitoare facute de Portocala si altii, te-au lasat rece! Pentru ca esti un om al sistemului si ne-ai pacalit, nu pe noi, ci pe cei care ne-au votat!

Si cand te-am schimbat, la cererea tuturor sefilor de filiale ale PSD, a fost mult prea tarziu! Iar astazi, toti cei umiliti, calcati in picioare, distrusi cu tot cu familii, trebuie sa stie adevarul! Nu Oprisan te-a schimbat, ci opinia publica, oamenii care ne-au sustinut, adevarul! Si vei ramane in amintirea noastra colectiva, ca un esec rasunator! Paraciosule!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Tudorel Toader i-a rapuns lui Stefanescu, cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, afirmand din nou ca il va sterge „peste o ora”.

„Din categoria ‘gura inteleptului adevar graieste’! Codrin si altii sa fi promis in campania electorala faptul ca eu voi promova OUG uri pentru gratiere, amnistie, modificari la Codul penal si Codul de procedura penala? PS: mesajul va fi sters peste o ora”, a scris Toader.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: