„Ne intoarcem”. Protestatarii ieseni care l-au pus pe fuga pe Dragnea anunta ca si pe 9 mai vor fi prezenti

politica

Comunitatea Reset din Iasi, care a organizat mitingul de protest din 20 aprilie ce a determinat fuga lui Dragnea, anunta ca protestatarii vor fi prezenti si in 9 mai, cand PSD vrea sa aduca 40.000 de oameni in capitala Moldovei.

Reset anunta ca protestatarii se vor strange din nou, pe 9 mai, cand Liviu Dragnea vrea sa intoarca la Iasi pentru a-si lua revansa.

„We will be back ! E fierbere mare in randul liderilor PSD dupa rusinea traita pe 20 aprilie, cand se impingeau unii pe altii ca sa intre mai repede in duba trasa la scarile Teatrului ‘Luceafarul’.

Nu tu bai de multime, nu tu urale, nu tu copii stand in cap, ci doar huiduieli si apostrofari. Asa ceva nu se face. Asa ca Dragnea a promis un ‘I’ll be back!’ scrasnit, iar Maricel Popa s-a pus pe treaba. Primul lucru: discreditarea protestatarilor.

Liderul PSD Iasi sustine ca la protestul anti-Dragnea de la Iasi din 20 aprilie au fost adusi oameni cu autocare din alte judete, afirmand ca sunt ‘protestatari de serviciu’ care il insotesc pe Liviu Dragnea peste tot pe unde merge prin tara.

Noi stim ca au venit fie pe jos, fie cu mijloace de transport in comun. La fel va fi si pe 9 mai, Ziua Europei. Atunci se va canta ‘Oda Bucuriei’. Mai ramane de vazut pentru cine va fi bucuria”, anunta Reset pe Facebook.

Liderul PSD Iasi, Maricel Popa, a sustinut, vineri, ca la protestul anti-Dragnea de la Iasi din 20 aprilie au fost adusi oameni cu autocare din alte judete, afirmand ca sunt „protestatari de serviciu” care il insotesc pe Liviu Dragnea peste tot pe unde merge prin tara.

„Unii au venit cu autocarele, n-au fost din Iasi foarte multi protestatari. Au ajuns cu autocarele, fiind adusi din alte judete. Au ocupat camere la hotelul din apropiere. Sunt protestatarii de serviciu”, a declarat pentru News.ro liderul PSD Iasi, Maricel Popa.

Intrebat cine sunt protestatarii de serviciu la care face referire si cine i-a adus la Iasi, seful social-democratilor ieseni a afirmat ca sunt oameni care il insotesc prin tara pe Liviu Dragnea.

„Au fost si la Suceava si la Craiova, merg peste tot. Se pot vedea in poze. Nu stiu cine ii finanteaza, dar unde merge presedintele partidului se duc si ei. La Iasi au venit cu doua autocare”, a spus seful PSD Iasi.

Maricel Popa a mai afirmat ca Liviu Dragnea n-a fost primit cu ostilitate la Iasi in 20 aprilie, in conditiile in care „a ajuns in oras cu o zi inainte si s-a plimbat fara probleme pe strazile din centrul Iasiului”.

Peste 500 de persoane l-au huiduit la Iasi pe Liviu Dragnea, in 20 aprilie, oamenii asteptandu-l pe liderul PSD in zona Teatrului Luceafarul, unde s-a desfasurat Conferinta Judeteana a PSD Iasi.

In 9 mai, PSD va organiza la Iasi un miting regional, la care sunt asteptati sa participe peste 40.000 de membri de partid din toata Moldova. La eveniment va fi prezent si liderul PSD Liviu Dragnea, insotit de alti membri din conducerea partidului.

Seful PSD Iasi, Maricel Popa, sustinea ca nu se asteapta la incidente, el invitandu-I pe ieseni sa participe la sarbatoarea pe care social-democratii o organizeaza de Ziua Europei.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: