Neamtu il ataca pe Dan Barna pentru modul in care se imbraca: „N-ai ce sa inveti de la el”

politica

Mihail Neamtu are o postare furioasa la adresa lui Dan Barna dupa ce USR a refuzat hotarata sa ii accepte candidatura din partea „Aliantei pentru Bucuresti” la Primaria Sectorului 3. Neamtu, ridiculizat pe retelele de socializare pentru costumele sale excentrice, critica chiar si modul in care Barna se imbraca.

„Dan Barna este o mediocritate politica de la care n-ai ce sa inveti (nici macar cum sa te imbraci). Pana alaltaieri, omul acesta n-a contat in niciunul dintre razboaiele pe care Dreapta le-a dus impotriva lui Adrian Nastase si a monstruoasei coalitii din 2007; impotriva lui Ponta-Turcitu si a imposturii sale intelectuale din 2012; impotriva lui Negoita sau chiar Mircea Geoana (pe care Nicusor Dan, ca si Klaus Iohannis, l-a votat in 2009).

Nu primesc lectii de moralitate de la Dan Barna, care a negociat scheme dubioase de utilizare a fondurilor europene in acord cu vointa baronilor ciumei rosii. Nu mi-am bagat fratele, parintii sau alte rude intr-o firma dedicata, din start, risipirii banului public. N-am ce invata de la consilierul lui Barna, caz clinic de psihopatologie – Andrei Tacamitru fiind si partener al Guvernului Ponta, pe vremea cand taica-sau incuviinta risipirea a optzeci de milioane de euro pentru reconditionarea Teatrului National.

Intre mine si candidatul USR la sectorul 3 nu e loc de comparatie. Traiesc in Bucuresti din 2005, ii cunosc istoria culturala, inclusiv monumentele medievale, bisericile brancovenesti sau capodoperele arhitectonice din perioada Regelui Carol. Iubesc Capitala si cunosc durerile acestui oras care merita sa-si dobandeasca stralucirea de odinioara. Nu sunt un om perfect, dar pretuiesc viata, copiii, familia, credinta si toate valorile calcate in picioare in 2018 de iacobinii piromani si isterici, care nu stiu cine a fost Voda Brancoveanu sau ce bijuterii ascunde manastirea Stavropoleos (a propos de Sectorul 3)”, a scris Neamtu pe Facebook.

Neamtu este sustinut de PMP pentru Primaria Sectorului 3.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat joi ca PMP nu va face parte din marea coalitie de dreapta anti-PSD din Bucuresti pentru ca „nu a fost invitat”. Tomac a precizat ca USR se opune.

„Clarificari legate de candidaturile PMP la Bucuresti. Situatia este foarte simpla, PMP nu a fost invitat in Alianta pentru Bucuresti. USR se opune.

Nu am avut ieri nicio negociere, singura persoana cu care am discutat in aceasta perioada in mod onest a fost Nicusor Dan pe care il cunosc de 20 de ani.

PMP este dispus oricand sa creeze o alianta in jurul candidaturii lui Nicusor Dan, cu o lista comuna pentru Consiliul General. Aceasta trebuie sa fie creata si agreata de candidat, fiind echipa alaturi de care va lucra. De asemenea, candidati comuni la toate sectoarele. Asa arata o alianta de invingatori.

PMP are candidati care si singuri vor invinge PSD-ul, insa intr-o alianta putem castiga in cel putin 5 sectoare. Separat, in cel mai fericit caz, un singur sector va avea primar de dreapta”, a scris Tomac pe Facebook.

Liderii USR au spus ca este de neacceptat prezenta PMP in alianta pentru ca sustinut-o pe Gabriela Firea in Consiliul General.

Traian Basescu a anuntat recent ca este dispus sa candideze la Primaria Bucuresti daca PMP nu va fi acceptat in Alianta pentru Bucuresti.

„Categoric, daca alianta de dreapta inseamna doar PNL si USR, nu voi lasa partidul sa ramana in deriva. Noi am fost cei care au initiat ideea ca Nicusor Dan sa fie candidat unic pentru dreapta. Acum aflam ca PMP nu e binevenit. Foarte bine, PMP nu e partid de milogi. Ne vom juca sansa”, a spus Basescu la Digi24.

„Singura problema este o decizie a partidului. I-am informat ca daca au nevoie de serviciile mele sunt aici. (…) Am discutat cu Eugen Tomac solicitandu-i ca dupa ce definitiveaza lista de candidati sa aiba in vedere si candidatura mea”, a spus Traian Basescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: