„Neamtul vrea sa ne faca altceva decat suntem” – NOU atac al filorusilor din Romania

news

Klaus Iohannis este din nou atacat de russiatoday.ro. De data aceasta filorusii sustin ca presedintele vrea sa intoarca Romania la inceputul istoriei sale si ca „nu face diferenta intre populatie si popor dupa cum nu face diferenta intre Hristos si Cristos”.

Klaus Iohannis chiar ne reseteaza! Cu precizie si inflexibilitate nemteasca, omul asta chiar e decis sa faca ce-a spus in campania electorala: sa puna punct Romaniei si s-o ia de la capat. Nimeni nu zice ca Romania n-ar avea nevoie de asa ceva, dupa 25 de ani de minciuna, coruptie si cutremure sociale, dar nimeni nu s-a gandit ca pentru Werner, capatul de la care trebuie sa reporneasca Romania e in vecinatatea zero-ului absolut al istoriei.

Neamtul vrea sa ne faca altceva decat suntem. Daca am fi o populatie, nu un popor, poate ca ar avea dreptate. Dar nu suntem (inca) o populatie, ci un popor – cu obiceiuri, istorie, limba, granite, prieteni, dusmani, idealuri, obsesii…
Klaus Iohannis nu face diferenta intre populatie si popor dupa cum nu face diferenta intre Hristos si Cristos. Nu face diferenta intre a scrie o carte si a-i pune pe altii sa-ti adune interviurile intr-o carte. Sunt curios daca face diferenta intre o femeie cu barba si una fara…

Cred ca Iohannis are suficienta putere sa ne reseteze. Si sa ne lase asa, resetati. Indiferenti. Placizi si plictisitori ca si el. Ca o turma de drigane care se intoarce seara, agale, de pe pasunile din Marginimea Sibiului, rumegand incetisor, cu sentimentul placut ca si azi ne-am facut datoria. Siguri pe noi ca vom fi mulsi de o cantitate corespunzatoate de lapte. Si stapanul va fi multumit. In liniste”, se arata intr-un articol pe russiatoday.ro.

Iohannis este atacat in mod frecvent in presa filorusilor. Recent el a fost jignit grav, fiind catalogat ca „primitivul de la Sibiu”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: