Neavand pe cine suna de Revelion, o batranica de 94 de ani din Italia a apelat numarul de urgenta si le-a urat un an nou fericit carabinierilor

externe

batranica, italia, revelion, carabinieri, 112

Sa nu mai ai nicio ruda apropiata si sa fii singur in de Sarbatori, cand toata lumea se reuneste in familie, nu este deloc usor pentru o persoana in varsta. De aceea, o batrana in varsta de 94 de ani din oraselul italian Biella, a decis sa sune la politie, gasind, din fericire, intelegerea si apropierea de care avea nevoie

S-a intamplat in dimineata zilei de 31 decembrie, cand, dupa ce si-a dat seama ca nu mai avea pe nimeni pe care sa il sune pentru a-i ura un An Nou fericit, pensionara a decis sa apeleze numarul unic de urgenta, 112. La celalalt capat al firului a gasit un politist care i-a auzit povestea si a decis sa isi alerteze colegii aflati de serviciu in zona.

Ofiterii din cadrul Comisariatului de Politie din Biella, Gaetano si Gabriele, au decis apoi sa ajunga la apartamentul batranei pentru a-i ura personal toate cele bune si, de asemenea, pentru a petrece ceva timp cu ea, pentru a o face sa se simta mai putin singura.

‘Uneori este suficient putin pentru a ajuta pe cineva, iar aceasta este esenta insasi a prezentei noastre acolo’, comenteaza ei de la sediul politiei piemonteze, relateaza FanPage.it.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: