NEBUNIA lui Erdogan. Peste 60 de COPII au fost arestati si sunt acuzati de TRADARE

externe

62 de elevi, cu varste cuprinse intre 14 si 15 ani, ai Scolii Militare Kuleli din Istanbul, au fost arestati si sunt acuzati de tradare de catre autoritati.

Copiii sunt la inchisoare si nu au voie sa vorbeasca cu parintii, informeaza The Sun. Avocatii copiilor spun ca autoritatile au intrat la banuieli pentru ca, inainte de tentativa de lovitura de stat, elevii au fost imbracati cu haine de camulflaj si au efectuat instructie cu arme. Insa acestea nu aveau gloante.

Students of Kuleli Miltary School march

„Copiii nostri nu au purtat niciodata o arma. Ei au fost folositi”, a declarat Emre, mama unui elev de 15 ani aflat in arest.

In afara inchisoarii asteapta si tatal unui baiat de 14 ani, caruia i s-a interzis sa-si vada fiul de vinerea trecuta. „Fiul nostru a ales aceasta scoala pentru ca il admira pe Ataturk, a fost decizia sa de a se inscrie. NU avem nimic de a face cu organizatia lui Gulen. Nu avem nicio simpatie pentru el”, a precizat tatal.

„Ei nu sunt decat niste copii. Sunt nevinovati. Statul trebuie sa ii separe pe cei vinovati de cei nevinovati”, a completat sotia barbatului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: