Nebunia se amplifica. Bogdan Chirieac il crede pe Dragnea si cere FBI sa il investigheze pe Soros

news

Bogdan Chirieac a anuntat, miercuri, ca FBI trebuie sa il investigheze pe George Soros ca urmare a „dezvaluirilor” lui Liviu Dragnea privind o tentativa de asasinare a sa.

”Este infiorator. Trebuie sa aflam toate detaliile. Dansul nu a ales intamplator sa faca dezvaluirea. Cumva a lasat sa se inteleaga ca ar fi vorba despre domnul George Soros. E genul de stire care opreste Bursa, domnilor! Si anume, marele miliardar, unul dintre vulturii Burselor Mondiale, a incercat sa il asasineze pe un lider politic in Europa de Est, intr-o tara membra NATO. Este genul de informatie care opreste Bursa. Cu asta incepe investigatia cu SUA. Noi nu avem nicio putere asupra lui George Soros, dar Statele Unite au. Ne ducem intr-o zona restanta si in acelasi timp ingrijoratoare. Din cauza aceasta trebuie sa aflam cat mai multe detalii. Trebuie intrebat si la FBI daca investigheaza acest caz”, a declarat Chirieac la Romania TV.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marti, ca a existat o tentativa de asasinat la adresa sa, patru cetateni straini venind in Romania cu acesta scop, la initiativa unui om celebru in lume.

„Am avut anul trecut o tentativa, in aprilie. Nu vreau sa povestesc, pentru ca nu este cazul. Au venit patru straini in Romania, cazati la Athenee Palace, ma rog am scapat. Dar asta nu inseamna ca o sa imi iau paza. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Presedintele PSD spune ca stie cine e in spatele actiunii, dar nu a facut public numele.

„Suntem intr-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu. Da, dar nu pot sa spun asta (cine i-a platit – n.r.). Da, un om foarte celebru in lume. Nu, nu ma gandesc la el (Soros – n.r). El se gandeste la mine”, a mai spus Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: