Nebunie curata. Au fost anuntate temele mitingului PSD de la Craiova: „Ajunge cu manipularile sorosiste. Ajunge cu grupurile care ne vor colonie”

politica

Ministrul Lia Olguta Vasilescu da publicitatii principalele lozinci care vor fi strigate in cadrul mitingului PSD de la Craiova, de pe 9 decembrie. Toate sunt bazate pe teoria conspiratiei.

Olguta Vasilescu si-a postat un banner pe pagina de Facebook in care sunt anuntate principalele teme ale mitingului. „Ajunge cu ABUZURILE statului paralel!”, „Ajunge cu TUPEUL celor care reclama Romania Inaltelor Porti!”, „Ajunge cu Manipularile sorosiste!”, „Ajunge cu OBRAZNICIA cu care vor sa confiste votul!” si „Ajunge cu Grupurile de interese care ne vor colonie!” sunt lozincile care vor fi scandate de pesedisti la Craiova.

Screen Shot 2017-12-03 at 21.55.53

Duminica, Dragnea impreuna cu conducerea PSD au stabilt sa organizeze mitinguri si la Bucuresti si in celelalte orase din tara.

PSD va organiza un miting de protest impotriva statului paralel si ilegitim, a anuntat duminica secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, la finalul unei reuniuni informale a conducerii partidului.

Mitingurile PSD vor avea loc atat in Bucuresti, cat si in tara, data si ora acestora, urmand sa fie stabilita luni.

Stefanescu a negat ca sedinta de duminica ar fi fost convocata pentru a da jos propriul Guvern sau prim-ministrul si a calificat informatiile aparute in presa in acest sens drept speculatii, „niste prostii” si „niste aberatii”.

„Exista o singura tabara in PSD. Astazi ne-am intalnit pentru ca presedintii de organizatii judetene au cerut aceasta intalnire cu Liviu Dragnea si cu conducerea partidului. Maine vom avea intalnire cu restul presedintilor de judete. S-a stabilit astazi sa facem un miting si noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu e pentru sustinerea Guvernului, nu e pentru sustinerea lui Dragnea, a coalitiei, a programului de guvernare, pentru ca acestea au fost votate deja anul trecut de catre romani. Va fi un miting impotriva statului paralel si ilegitim, impotriva abuzurilor, impotriva ascultarii telefoanelor, impotriva incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti, un miting impotriva celor care considera ca din functiile pe care le au nealese pot sa incalce Constitutia si legile tarii si sa-si constituie un grup organizat prin care decid ei ce si cum. Este un miting care arata adevarata majoritate din Romania, este un miting pe care romanii l-au cerut — cu acest mesaj au venit presedintii din judete”, a declarat Stefanescu, la sediul central al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: