Nebunie imobiliara. 1 milion de euro pentru o casa simpla in Cluj: „O investie buna, are priveliste spre oras” – Video

news

Casa in Cluj

O casa cu patru camere, o bucatarie, un hol si un beci se vinde in acest moment, in Cluj, cu aproximativ un milion de euro. Pretul poate parea nebunesc, insa casa este situata in centrul orasului.

Agentul imobiliar care incearca sa o vanda afirma ca ar fi „o investitie buna. Casa are 1.046 de metri patrati si „priveliste spre oras”.

Casa este situata in zona centrala a Clujului, pe strada Ciresilor.

@trustimob5 Tu ai da atata? 🤪 #clujnapoca #cluj ♬ original sound – trustimob

Mai multi clujeni au comentat pe forumul Reddit Romania pe acest subiect, afirmand ca ar putea fi o afacere buna sa dai un milion de euro pe aceasta casa.

„Nu-s prosti. Darami casa si faci un bloc, minim P+4 acolo. Un singur apartmanent pe etaj, 120-150mp de lux. Minim $750k euro apartamentul. Ciresilor e zona de bogati, relativ aproape de centru, cobori Republicii si deja esti in Centru. Si e zona linistita, avand Gradina Botanica acolo si inca multa verdeata”, a spus un utilizator al forumului.

„Practic un investitor ar construi acolo un bloc, banuiesc ca ar cumpara doar pentru teren. Daca construiesti 5-8 etaje si vinzi cate un etaj intreg ca si zona locuibila te-ai scos”, a sustinut un alt clujean.

Exclusivitati AK24 si pe canalul de WhatsApp – AICI

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: