„Nebunie in stare pura”. Raluca Turcan raspunde la acuzatiile lui Liviu Dragnea: „Sunt halucinatii. Vede peste tot conspiratii”

politica

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri seara pentru News.ro ca declaratia liderului PSD, Liviu Dragnea in care acesta a afirmat ca ea i-ar fi spus presedintelui sa ii aranjeze condamnarea in dosarul angajarilor fictive reprezinta „halucinatii” si „conspiratii inventate pentru consumul propriului partid”.

„Sunt halucinatii. Vede peste tot conspiratii. Conspiratiile inventate sunt pentru consumul propriului partid. Cu asta isi hraneste sustinatorii. Jocul de-a victima nu poate sa tina pentru nimeni din afara PSD. El a fost calaul a doua Guverne PSD”, a declarat Raluca Turcan.

Intrebata daca a vorbit cu presedintele vreodata despre dosarul lui Liviu Dragnea, Turcan a spus: „Evident ca nu. E nebunie in stare pura”.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca, daca „aranjeaza” condamnarea sa in dosarul angajarilor fictive, ea va da jos Guvernul Dancila a doua zi. Dragnea sustine ca e clar ca „miza principala a lui Iohannis este ca el sa nu mai existe.

„Eu va spun ce vorbeau Raluca Turcan si Ludovic Orban, si vorbind si cu oameni din PSD, si cu oameni din alte partide. Raluca Turcan i-a promis presedintelui Iohannis ca, daca dumnealui aranjeaza condamnarea mea, ea garanteaza ca da Guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul n-a picat. Bun, nici acum nu au inteles si nu vor intelege niciodata ce inseamna acest partid, ce inseamna PSD. (…) Nu-s prost. E clar ca miza principala a lui Iohannis este ca eu sa nu mai exist.”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: