„Nebunule, ziua procuraturii cand va fi? La multi ani si tie, dar cu executare!”. Dragnea, asaltat cu mesaje dupa ce a tinut sa marcheze Ziua Politiei Romane

politica

Liviu Dragnea a transmis, duminica, de Ziua Politiei Romane, un mesaj in care precizeaza ca importanta institutiei in arhitectura statului si in „vietile noastre” este de necontestat. Internautii au dorit si ei sa-i transmita mesaje liderului PSD.

„Astazi (25 martie – n.r.), de Buna Vestire, Politia Romana aniverseaza 196 de ani de existenta institutionala. Importanta ei in arhitectura statului si in vietile noastre, a tuturor, este de necontestat. Noi, copiii nostri, cei dragi noua, cu totii avem nevoie de siguranta in vietile noastre! Este rolul Politiei Romane sa ne-o asigure si o face cu responsabilitate zi de zi! La multi ani, Politia Romana!”, a scris Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Utilizatorii de Facebook au tinut si ei sa-i transmita mesaje liderului PSD. „Nebunule, ziua procuraturii cand va fi? Trebuie sa o retii mult mai atent! La multi ani si tie, dar cu executare! Mars de aici!”, este unul dintre multele mesaje critice primite de Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: