Neculai Constantin Munteanu: „Vosganian a purtat servieta cu prezervative a manechinului de la Apaca si sa ajungi subreta la mostenitorii PCR”

politica

Jurnalistul Neculai Constantin Munteanu are o reactie usturatoare dupa ce Teodor Melescanu s-a inscris in partidul lui Dan Voiculescu, la cateva zile dupa ce un alt reprezentant de seama al ALDE, Varujan Vosganian, s-a alaturat grupului parlamentar al PSD.

„Potrivit principiului lui Peter, in orice ierarhie, fiecare jigodie are tendinta de a urca pana la nivelul sau maxim de incompetenta. Teodor Melescanu tocmai l-a atins. S-a inscris in Partidul Puterii Umaniste fondat de Dan Voiculescu. Si asta e ca si cum ai fi calcat in ceva in care chiar nu doreai sa calci. Din cauza la principii, nu mai vorbesc de duhoare. Si astfel Teo ar bifa cel de-al saselea partid in care activeaza dupa PSD, APR, PNL, ALDE si Forta Nationala. Fals, partidele in care a pupat Melescanu sunt sapte la numar. Cariera politica a melescanului a inceput in Partidul Comunist Roman. De la partidul celui mai bun fiu la poporului la partidul varanului naparlit, asta mai zic si eu cariera!

Pe langa Teodor Melescanu, Varujan Vosganian e doar Scufita Rosie! Sa te chinuiesti trei decenii sa pari liberal, sa porti servieta cu prezervative a manechinului de la Apaca si sa ajungi subreta la mostenitorii Partidului Comunist e un inceput promitator. Totusi! Si chiar un semn mic de caracter! Bravo, Varujane! De la promisiune, la soapta! Pai nu mai bine ramaneai tu la versuri! Chiar si proaste, parca tot era mai bine decat tovaras de giulgiu cu Ion Iliescu!”, a scris NC Munteanu pe Facebook.

Teodor Melescanu s-a inscris in Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), anunta un comunicat al formatiunii. Partidul a fost fondat si este condus din umbra de Dan Voiculescu. Astfel, partidul lui Voiculescu devine partid parlamentar, avand un senator.

”Personalitate marcanta, care a exercitat inalte responsabilitati in statul roman – Presedinte al Senatului, Ministru al Afacerilor Externe, Ministru al Apararii Nationale, Director al Serviciului de Informatii Externe – senatorul Melescanu a promovat constant, in intreaga sa cariera, valorile social-liberale, care constituie esenta doctrinei umaniste”, anunta partidul lui Voiculescu.

Melescanu sustine ca „isi doreste un proiect politic nou, capabil sa depaseasca vechile conflicte si inertii”.

„Dincolo de obiectivele politice contextuale si de agenda publica imediata, consider ca responsabilitatea esentiala a unei persoane care exercita o functie publica o reprezinta promovarea valorii umane ca esenta a oricarui model social legitim. Dupa o viata intreaga dedicata proiectelor social-liberale, asumarea identitatii umaniste este un pas firesc, care raspunde atat reperelor pe care le-am promovat intotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cat si asteptarilor concrete ale natiunii noastre. Romanii isi doresc un proiect politic nou, capabil sa depaseasca vechile conflicte si inertii, sa construiasca trainic, nu sa darame. Am incredere ca umanistii pot genera o astfel de schimbare si ma voi stradui sa contribui cu intreaga mea experienta la succesul acestui proiect”, a declarat Teodor Melescanu, se arata intr-un comunicat al PPUSL.

Melescanu a mai fost membru al FSN, PDSR, Alianta pentru Romania (rupt din PDSR), PNL, ALDE, Forta Nationala (rupt din ALDE).

Mai mult despre: ,

Comentarii: