„Neghiobi, putori, idioti, cretini, nazisti, animale, scarbe, nespalati, taraturi, analfabeti, curve, sobolani, prosti”. Lunga lista a invectivelor PSD la adresa romanilor

politica

Clotilde Armand readuce in atentie lunga lista cu invective pe care reprezentantii PSD le-au adresat celor care au indraznit sa protesteze fata de masurile abuzzive ale regimului.

Iata lista, publicata pe pagina de ei de Facebook:

„golani”,
”fascisti”,
”neghiobi,
”nerusinati”,
”culesi de pe drumuri”,
”putori”,
”idioti”,
”niste aproape civili o sa faca multe spume la gura”,
”cretini”,
”nazisti”,
”animale”,
”scarbe”,
”derbedei”,
”ciobani”,
„asa-zisi cetateni”
”nespalati”,
”analfabeti”,
”fantome”,
”indieni”,
”taraturi”,
”cersetori”,
”curve”,
”cretini”,
”sobolani”,
”prosti”.

„Asa v-au numit liderii PSD atunci cand ati indraznit sa protestati impotriva nedreptatii. Romanii s-au saturat sa fie umiliti si jigniti, romanii se intorc acasa. Pentru ca acesta natiune trebuie sa se apere in fata urii PSD”, a completat Clotilde Armand.

Jandarmeria Romana nu va accepta niciun fel de insubordonare civica sau de actiuni violente care urmaresc destabilizarea sociala, a ordinii de drept sau a ordinii constitutionale, este mesajul sefului Serviciului de comunicare din Jandarmerie, Marius Militaru, transmis, joi, in cadrul unei conferinte de presa.

El a spus ca in ultimele zile au fost lansate in spatiul public mesaje si amenintari, indemnuri explicite la ocuparea institutiilor publice ale statului.

„Cu astfel de lucruri noi nu ne jucam si vom lua masuri. Toti cei care vor lansa astfel de mesaje de instigare vor raspunde si vor avea consecintele prevazute de lege. Rolul Jandarmeriei nu este acela de a se confrunta, tocmai de aceea recomandam tuturor sa se delimiteze cu fermitate de acest tip de atitudini care nu sunt altceva decat incitari menite sa creasca riscul radicalizarii impotriva fortelor de ordine, cu intentia de a obtine o reactie”, a mai spus Militaru.

Mesajul principal al Jandarmeriei, a adaugat el, este acela ca toata lumea are dreptul sa se exprime, dar, asa cum spune Constitutia, intr-un mod pasnic.

„In aceste zile am vazut cu totii ca au aparut o serie de mesaje si afirmatii in spatiul public si in mediul virtual, mesaje si indemnuri explicite la violenta, la ura si la intoleranta. Totodata, am vazut si am citit amenintari cu moartea, cu varsare de sange la adresa jandarmilor care ar urma sa asigure buna desfasurare a protestului. Vreau sa va asigur ca autoritatile nu vor tolera astfel de atitudini si nu vor sta impasibile in fata unor astfel de manifestari care sunt in afara cadrului legal”, a mai declarat Militaru.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: