„Neghiobia lui Geoana, parte inseparabila a doctrinei Dragnea-Tudose”. Concluziile comisiei de ancheta sunt desfiintate

news

Europarlamentarul Cristian Prede desfiinteaza concluziile comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. El spune ca parlamentarii din comisie si-au fundamentat teoriile pe „neghiobia lui Geoana”.

„Sefa comitetului cu pricina – transferata de la Antena 3 in bancile grupului PSD din Camera – n-ar trebui sa opreasca incursiunile in trecutul recent. Ea ar putea anunta – tot fara dovezi – ca si scrutinul din 2004 a avut un alt castigator decat cel instalat la Cotroceni. Intr-adevar, si A. Nastase crede ca a avut, acum 13 ani, cele mai multe voturi. De ce sa-l discriminam? Iar pentru ca adevarul sa nu fie tradat, iar onor deputata O. Florea sa para cumva partizana, s-ar cuveni decretat ca si-n 2000 o masinatiune odioasa i-a furat victoria lui C.V. Tudor, asa cum a spus, pana la moarte, auto-intitulatul Tribun.

De fapt, cei trei adevarati eroi, carora – pana sa apara comitia de la Parlament – li s-au ingropat ineditele izbanzi prezidentiale, sunt bine reprezentati in politica guvernului actual si a majoritatii sale. Nationalismul delirant al fostului lider PRM, dispretul fata de o justitie independenta al premierului care-si invita adversarii sa-i ‘numere ouale’, ca si neghiobia lui Geoana sunt parti inseparabile ale doctrinei Dragnea-Tudose.

Cand spun asta, nu am in vedere doar biografii precum cea a Olgutei Vasilescu, nascuta peremista si ajunsa la deplina maturitate politica in ograda PSD. Sunt altii si mai si…”, a scris Preda pe ziare.com.

„In fine, mi-e greu sa cred ca Tudose n-ar merita si el porecla data candva lui Geoana de catre Iliescu. Cum sa zici ca ai votat ‘cu doua maini’ impotriva cianurilor, cand oricine consulta arhiva online a Camerei poate constata ca e viceversa? Ce calificativ merita un premier care afirma ca sunt bani la buget intrucat „nu am luat nu stiu ce rachete si rachetute si corvetute”? Desi au pierdut la urne, Geoana, Nastase si Vadim au castigat”, a concluzionat europarlamentarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: