Negoita (PSD): „Investitiile in SCOLILE de la sate, bani aruncati pe fereastra”

politica

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita (PSD), a declarat la o conferinta pe teme de educatie ca investitiile in scolile din satele Romaniei sunt „bani aruncati pe fereastra”. Negoita si-a luat bacalaureatul la varsta de 31 de ani.

Declaratia a fost facuta la Conferinta Internationala ”Generatia ERASMUS si viitorul european”, unde Negoita a fost invitat special in calitate de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania. El a spus ca oamenii politici trebuie sa invete sa nu mai fie politicieni, sa spuna orice doar din dorinta de a fi alesi, ci sa fie oameni de stat.

Robert Negoita a dat exemplul proastelor politici publice pentru Romania, ”cea mai ruralizata” tara a Uniunii Europene. ”Se fac investitii in scoli, terenuri de sport sau sali de sport in sate in care nu mai sunt decat citiva copii si cateva zeci de batrani. As intelege sa se investeasca in biserici, pentru ca batranii merg la biserica, dar de ce aruncam banii pe fereastra?! Dezvoltarea economica nu vine de la tara, ci din jurul marilor centre universitare”, a spus Robert Negoita, citat de Realitatea TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: