Nemtoaica de 16 ani, apel disperat: „Unde sunt BARBATII nemti sa ne APERE? Crestem in frica” – VIDEO

externe

Pe internet circula de cateva zile un videoclip de 20 de minute in care o tanara nemtoaica de 16 ani, Bibi Wilhailm, povesteste despre frica pe care ea si alti prieteni de-ai sai o simt fata de refugiatii care au venit in Germania.

Fata spune ca Angela Merkel distruge Germania iar seara, dupa ora 18.00, ii este teama sa iasa pe strada. Pana in acest moment, materialul a fost vizionat pe diverse surse de informare de sute de mii de persoane, iar cei care au comentat si-au aratat sustinerea totala. Acestia descriu cum si in tarile lor se simt in acelasi fel, timorati si stresati de migranti si de alti straini care traiesc de ani buni in tarile lor.

„Va rog, ajutati-ne, e foarte greu sa traiesti ca femeie deja! Unde sunt barbatii nemti sa ne apere?”, sunt cateva dintre cuvintele tinerei care descrie ciocnirile sale cu tineri si tinere musulmane.

Ea da cateva exemple in care au fost implicati prieteni de-ai sai, tinere fete de 12-15 ani, care au fost atacate si jignite de musulmani pentru ca se imbracau in tricouri vara sau aveau tinute care nu conveneau arabilor. „De ce noi, copiii, trebuie sa crestem in asemenea frica?”, se intreaba ea.

„Nu pot sa inteleg de ce o fac. Dar cel mai important este ca nu pot intelege de ce Germania nu face nimic. Pentru ca Germania sta deoparte si priveste, fara sa faca nimic. Va rog, explicati-mi de ce? Barbati ai Germaniei, acesti oameni omoara copiii si femeile voastre, isi beau doar cocktail-urile si nu fac nimic. Nu stiu in ce fel de lume traiesc, dar va rog, oameni, ajutati-ne, faceti ceva!”, striga fata.

Conform ei, politia este, de asemenea, neajutorata. Politia recunoaste ca e o problema, dar o trec cu vederea, ba chiar unor fete care le cer ajutorul le spun ca sunt copii prosti, care nu inteleg.

„Va multumesc, Angela Merkel, ca omorati Germania. Nu va mai respect de-acum. Nu cred ca va dati seama ce faceti. Nu vedeti cum ni s-au schimbat vietile? Deschideti-va ochii, asta e normal? Trebuie ca eu, o fata de aproape 17 ani, sa ma tem sa ies pe strada? Nu, nu e normal. Dumneavoastra omorati Germania. Barbati, va rog ajutati-va copiii si femeile. Si prietenii mei au aceleasi temeri, suntem socati de ceea ce se intampla. Sper ca acest video sa va convinga si teroarea sa ia sfarsit”, a incheiat tanara.

Materialul video a capatat si mai multa popularitate dupa ce s-a aflat ca Facebook a sters mesajul original al lui Bibi din cauza noii sale politici impotriva „instigarii la ura”. In acest moment, profilul fetei nu poate fi gasit pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: