Nemultumirile participantilor la mitingul PSD: „Presedintele s-a dus la munte pe schi. Ne-a vandut trei sferturi din tara, mai avem un sfert si ne ducem” – Video

news

Jurnalistii de la Adevarul au realizat un scurt reportaj printre participantii la mitingul PSD de sambata de la Targoviste. Demonstrantii au fost intrebati de ce protesteaza.

Doi tineri au declarat ca protesteaza pentru ca isi iubesc primarul, pentru care ar fi in stare sa mearga chiar si la Constanta sau Timisoara. O participanta, aprobata energic de un barbat aflat in preajma, esta nemultumita ca Iohannis a vandut trei sferturi din tara: „Presedintele s-a dus la munte pe schi. Ne-a vandut trei sferturi din tara, mai avem un sfert si ne ducem. Jos cu mafia, joc cu ei. Jos cu Iohannis. Am sapte copii si nu ne-a ajutat cu nimic, joc cu ei”.

Un alt participant asteapta in continuare ca PSD sa ii ofere si mai multi bani: „Sa vina PSD-ul la putere, ca PSD-ul a dat bani la lume. Mafiile nu-i lasa”.

Aproximativ 5.000 de oameni, adusi cu autocare din toate comunele judetului Dambovita, au participat sambata la un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu la Targoviste. Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, anuntase ca urmau sa vina peste 10.000 de persoane.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: