„Nenorocitii isi bat joc de Bucuresti, toti haidamacii lui Firea si ai lui Pandele”. Orban, reactie dura dupa noua agresiune la adresa lui Nicusor Dan

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat, vineri, dupa ce candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei a fost din nou bruiat in timpul unei conferinte de presa, afirmand ca “nenorocitii care isi bat joc de Bucuresti, toti haidamacii lui Firea si ai lui Pandele” nu ii permit lui Nicusor Dan sa faca declaratii in spatiul public. Orban considera ca asa ceva este inadmisibil, ca este un “comportament golanesc” si solicita sa nu mai fie boicotate declaratiie publice ale lui Nicusor Dan.

Orban a fost intrebat, vineri, la Brasov, daca are o reactie in legatura cu scandalul cu Nicusor Dan.

“Nu e un scandal. Deci, niste nesimtiti care isi bat joc de Bucuresti de patru ani de zile, au ajuns sa considere Bucurestiul mosia lor. Trotuarul, drumul, parcurile, gradinile reprezinta spatiu public si apartine fiecarui bucurestean. Orice om vrea sa se plimbe, sa faca o declaratie are acest drept. Nenorocitii care isi bat joc de Bucuresti, toti haidamacii lui Firea si ai lui Pandele, nu ii permit candidatului nostru la Primarie nici macar sa faca declaratii in spatiul public. Este inadmisibil, este un comportament golanesc care ii descalifica si le solicit public sa nu se mai poarte in acest fel si sa nu mai boicoteze declaratiile publice pe care le face candidatul nostru si echipa care il sustine”, a spus Ludovic Orban, citat de news.ro.

O conferinta a lui Nicusor Dan a fost bruiata joi dimineata. In timp ce candidatul dreptei vorbea, mai multe camioane ale firmei de salubritate au claxonat, au ambalat motoarele si au circulat prin zona. Politia Locala, careia Nicusor Dan i-a cerut sa intervina intrucat este incalcata linistea si ordinea publica, i-a cerut candidatului, dar si tuturor celor care participau la conferinta de presa sa paraseasca partea carosabila.

In 5 iunie, o conferinta de presa sustinuta de Nicusor Dan in Prelungirea Ghencea a fost bruiata de viceprimarul Aurelian Badulescu.

Contrele intre cei doi au inceput inainte de debutul conferintei si au continuat pe durata acesteia. Nicusor Dan abia si-a prezentat discursul, intrucat Aurelian Badulescu a vorbit continuu peste el.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: