Nerusinarea PSD. Fosta iubita a lui Radu Mazare tocmai a fost angajata in MAI de ministrul Nicolae Moga

politica

Presa din Constanta anunta ca Nicolae Moga, noul ministru de Interne al PSD, a numit-o pe o fosta iubita a lui Radu Mazare, Elena Voinea, ca sefa de cabinet.

Elena Voinea a ajuns in cercul primarului Radu Mazare in anul 2008. In vara lui 2009, Elena Voinea a lucrat ca hostess la evenimentul Power Marine, rezultat din asocierea primariei Constanta cu firmele afaceristilor Ionut Barbu, Elan Schwartzenberg, Sorin Gabriel Strutinsky si Gabriel Valentin Comanescu, scrie constanta.ro. Ulterior, Radu Mazare i-a facilitat Elenei Voinea un post la Fundatia Fantasio (care administra Pavilionul Expozitional din Constanta).

Nicolae Moga a fost sef al trustului de presa al cuplului Mazare-Nicusor Constantinescu, fiind adus in PSD de fostul primar al Constantei.  In 2008, din postura de consilier local la Constanta, in slujba lui Radu Mazare, el milita pe fata impotriva DNA.

Iata cum descria scena Info Sud-Est (in februarie a.c., dupa condamnarea lui Mazare):

„Nicolae Moga, actual senator PSD si un apropiat al lui Radu Mazare, i-a avertizat pe consilieri sa aiba grija cand citesc adresa de la DNA «ca sa nu cada in vreo capcana» a procurorilor:

«Daca doreste, sa consulte… Dar inainte sa aflam punctul de vedere al comisiei juridice. Dar, va atrag atentia, domnilor consilieri, sa nu cumva sa intram intr-o capcana (…) Consultati documentele si, atentie, ganditi-va la capcane! Pentru ca, constituirea de parte civila a Consiliul Local implica…. Nu trebuie sa va spun mai mult».

Newsweek Romania a scris ca Nicolae Moga are pe numele fiului sau, Razvan Moga, o vila imensa pe malul lacului Siutghiol, unde e vecin cu fratii Alexandru si Radu Mazare.

Numirea Elenei Voinea are loc chiar in momentul in care societatea romaneasca este zguduita de tragedia de la Caracal, printre ale carei cauze se numara si incompetenta sefilor din Politie, acestia fiind numiti pe filiera de partid.

Mai mult despre: ,

Comentarii: