Nesimtire fara limite. Piedone, despre ranitii la Colectiv: „Intr-o zi vor REGRETA modul in care s-au raportat la mine”

politica

 Cristian Popescu Piedone ii avertizeaza pe supravietuitorii de la Colectiv care ii contesta candidatura la primaria Sectorului 4 ca vor „regreta modul in care s-au raportat la mine”.

„In ultimele luni multi asa-zisi prieteni au uitat ca exist. Sa fie sanatosi. Mie imi bucura inima mai tare cand necunoscutii imi strang mana si ma incurajeaza! In ceea ce-i priveste pe cei care ma contesta, este dreptul lor. Le spun doar ca intr-o zi adevarul va iesi la lumina si sper ca vor avea constiinta necesara sa regrete modul in care s-au raportat la mine”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanti ai Asociatiei ”Colectiv pentru Viitor” s-au prezentat vineri la Judecatoria sectorului 4, pentru a depune contestatii impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar.

Potrivit lui Victor Dobre, unul dintre supravietuitorii incendiului de la clubul Colectiv, la judecatorie au fost inregistrate 25 de contestatii si urmeaza ca prin posta sa fie depuse alte aproximativ 50.

Victor Dobre a sustinut ca reprezinta pozitia a 40 de oameni si a criticat gestul lui Piedone de a se inscrie in cursa electorala. ”Noi ne facem datoria. Am fost intrigati de gestul lui. Este vorba de respectul fata de oameni si fata de viata”, a spus el.

Cezar, si el supravietuitor al tragediei de la Colectiv, a precizat ca nu sustine niciun candidat, dar este intrigat de gestul fostului primar al sectorului 4. ”Am venit sa depun o contestatie fata de candidatura lui Piedone. Ma intriga gestul lui, pentru ca este cercetat penal. Daca va fi reales va fi responsabil de siguranta cetatenilor si nu e normal. Am fost internat in Romania, apoi in Austria, la Graz. Fac inca recuperare. Nu sustin politic pe nimeni”, a aratat el.

Un alt supravietuitor venit sa depuna contestatie a spus ca gestul fostului edil ii lezeaza pe toti cei care au avut de suferit in urma incendiului de la Colectiv. ”Nu mai suportam sa fim batjocoriti si mintiti de autoritati. Gestul lui este un act care ne lezeaza, atat pe noi, cat mai ales pe cei morti”, a afirmat el.

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4. El a anuntat ca va candida independent.

Asociatia Colectiv GTG 3010 afirma ca fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone are partea sa de vina, din punct de vedere moral, pentru ceea ce s-a intamplat in clubul Colectiv si anunta ca pana vineri, la ora 17,00, pot fi depuse contestatii la candidatura acestuia pentru un nou mandat de primar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: