Nesimtirea lui Ciordache nu are limite. Mesaj despre cazul Caracal: „Au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria”

politica

Deputatul PSD Florin Iordache, originar din Caracal, principalul artizan al masacrarii legislatiei penale, a declarat la Antena 3 ca „au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria”.

Comentand crimele din Caracal, Iordache a sustinut ca legile au vuilnerabilitati si a atacat STS, noua obsesie a PSD dupa pierderea alegerilor europarlamentare.

„Sunt doua aspecte. Legea dadea posibilitatea Politiei sa intervina in astfel de cazuri. De la ora 11, cand inteleg ca fetita a sunat, au trecut in jur de 20 de ore pana cand Politia si organele de ancheta au intrat in curtea presupusului criminal.

Mai exista o lege initiata de Ministerul de Interne care precizeaza foarte clar ca cel care primeste apelul la 112 sa aiba posibilitatea sa faca localizarea. Aici discutam de minute, secunde, nu de ore. Pana la urma, ne intereseaza ca cel care e intr-o nevoie acuta sa primeasca ajutor. Inteleg ca Politia are deja aparatura pentru astfel de cazuri sa intervina”, a declarat Iordache la Antena 3.

„Eu nu caut vinovati, dar vreau sa nu se mai repete. Au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria”, a mai spus deputatul PSD.

Anterior, el atacase STS intr-o declaratie pentru Mediafax.

„Avand in vedere ca incepe vacanta parlamentara, este dificil sa infiintam o comisie de ancheta. Guvernul ar trebuie sa ia niste masuri in aceasta privinta, pana vom putea face o ancheta. De asemenea STS ar trebui sa iasa cu niste explicatii pertinente”, a declarat Florin Iordache, vineri,

El a subliniat faptul ca este posibil sa existe o problema la STS, avand in vedere ca nu este prima oara cand Serviciul furnizeaza informatii gresite.

„Prima oara poate fi o greseala, dar cand se intampla si a doua oara, inseamna ca exista o problema”, a completat deputatul PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: