Nesimtirea lui Voican. Ii compara pe protestatari cu teroristii din Decembrie 1989: „Nu mi-e teama nici acum”

news

Gelu Voican Voiculescu si-a facut aparitia si duminica la o noua ceremonie de comemorare a victimelor din Decembrie 1989, desi este judecat pentru „crime impotriva umanitatii” in Dosarul Revolutiei. El a declarat ca nu-i este „teama”, dupa ce sambata a fost huiduit si lovit cu o carja in cap.

Voiculescu a venit duminica la ceremonia de comemorare a victimelor din decembrie 1989 de la monumentul Revolutiei de langa sediul Ministerului de Interne. El a sustinut ca nu se teme de nimic, intrebat fiind de jurnalisti despre incidentele de sambata din Piata Universitatii.

”Daca nu mi-a fost teama acum 30 de ani, nu mi-e teama nici acum. A fost regretabil (ceea ce s-a intamplat ieri-n.red)”, a declarat Voican Voiculescu.

La finalul ceremoniei, Voiculescu a fost escortat pana la masina de catre jandarmi pentru a evita noi incidente.

Gelu Voican Voiculescu a fost scos cu jandarmii, sambata, dintr-o multime furioasa aflata in Piata Universitatii pentru a comemora victimele Revolutiei din 1989.

Voiculescu a indraznit sa isi faca aparitia al ceremonia de comemorare a eroilor Revolutiei, desi este pus sub acuzare de Parchetul General pentru „crime impotriva umanitatii” ca urmare a implicarii sale in evenimentele de acum 30 de ani.

„Nenorocitule, afara!”, „Ne-ai omorat copiii, cu Iliescu!”, „Criminalule, nu ti-e rusine?”, au strigat numerosi oameni furiosi. Voican Voiculescu, bine pazit de jandarmi, nu a suflat o vorba.

Voiculescu a fost scuipat, imbrancit si lovit cu o carja in cap de catre un batran in varsta de 68 de ani. Voiculescu a depus apoi plangere impotriva acestuia, a anuntat Politia.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: