Nevasta consilierului lui Dragnea, convocata la DNA. Putini stiu, cine este deputatul Carmen Mihalcescu

politica

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu (Moldovan) a fost chemata la DNA, pentru a fi audiata de catre procurori, a declarat, miercuri, Florin Iordache, subliniind ca acesta a fost motivul pentru care el a prezidat sedinta Camerei.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu (Moldovan) a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca a venit sa bea o cafea cu procurorii, refuzand sa raspunda la intrebarile jurnalistilor. Mihalcescu a iesit doar ca sa isi recupereze tigarile din masina, dupa care s-a intors in sediul DNA, informeaza Mediafax.

„Am venit sa beau o cafea”, a declarat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, la iesirea din DNA.

Ulterior, aceasta a spus ca a venit sa-si recupereze din masina tigarile.

„Am ramas fara tigari”, a spus vicepresedintele Camerei, inainte sa intre inapoi in sediul DNA.

Florin Iordache a declarat, miercuri, ca vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu (Moldovan) a fost chemata la DNA. Florin Iordache nu a precizat si dosarul in care Mihalcescu a fost chemata.

„Azi dimineata, datorita unui eveniment nedorit, Carmen Moldovan a fost chemata la DNA si a trebuit sa prezidez eu sedinta”, a declarat Florin Iordache.

Citeste si: Pe cine a instalat Dragnea la sefia Camerei Deputatilor. Sotul acestei deputate a lucrat pentru Elena Udrea. Acum este consilierul sefului PSD

Carmen Mihalcescu este sotia lui Horia Mihalcescu, actual consilier de imagine al lui Liviu Dragnea. Mihalcescu a lucrat in trecut si pentru Elena Udrea.

Horia Mihalcescu este consultant politic, figurand in acest moment ca presedinte al agentiei Kirchhoff Romania. In trecut, prin firma Red Apple Communication, Mihalcescu a lucrat pentru Elena Udrea, pregatindu-i acesteia numeroase aparitii publice.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: