Newsweek Romania: „Am fost amenintati de presedintele Agent Green”. Publicatia scrie ca acesta ar fi milionar

news

Stelian Negrea

Jurnalistul Stelian Negrea de la Newsweek Romania afirma ca a fost amenintat de presedintele asociatiei Agent Green, Gabriel Paun. Negrea a publicat sursele de venit ale lui Paun in contextul scandalului legat de uciderea unei tinere de 19 ani de catre un urs pe Jepii Mici.

„El a proferat o serie de amenintari directe la adresa jurnalistilor. Alegem sa nu ne lasam intimidati si ii publicam integral veniturile”, scrie Newsweek Romania.

Stelian Negrea afirma ca Gabriel Paun a „proferat prin intermediul unor mesaje de tip whatsapp o serie de amenintari directe la adresa subsemnatului dar si a realizatorului emisiunii Actualitatea, Tudor Musat, dupa dezvaluirile Newsweek Romania de ieri in care devoalam cat de profitabil a fost pentru acesta activismul verde si cel pentru protectia animalelor salbatice”.

“Sper ca ai tai colegi stiu ca pentru defaimare ii dau in judecata la fel cum am facut cu Gadea, Caramitru etc. Nu conteaza ca ii pe toti la pachet (n.r. nici noi nu am inteles ce a vrut sa zica autorul) pentru info neverificate cum pe Gadea l-am luat la pachet cu cotidianul si toti care au preluat minciuni”, ar fi mesajul trimis de Paun.

Paun a castigat in 11 luni din anul trecut un venit salarial brut de la Asociatia Agent Green de 413.000 lei (82.600 Euro), de 265.649 lei (55.300 Euro) in 2022, de 231.491 lei (49.000 Euro) si de 247.500 lei (54.000 Euro) in anul pandemiei, a scris Newsweek.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: